26 Mayıs 2022 13:02 Güncelleme : 26 Mayıs 2022 13:02

Bu Burçların Kalbi Çok Kırılacak! İşte Mayıs Ayında En Çok Üzülecek Burçlar

Bu Burçların Kalbi Çok Kırılacak! İşte Mayıs Ayında En Çok Üzülecek Burçlar

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte bu burçlar çok üzülecek. Beklemedikleri kişilerden beklemedikleri davranışları görebilirler. Onlar için nisan ayı hayal kırıklığıyla geçecek. Kalpleri kırılacak olan bu burçlar, mayıs ayını biraz tatsız geçirebilirler. Onların planladıkları her şey suya düşebilir. Nisan ayını sessiz, sakin bir şekilde geçirmeniz gerekebilir.

Kendinizi bir anda beklemediğiniz olayların içinde görebilirsiniz. Kimseyle polemiğe girmeden, kavgasız, gürültüsüz bu nisan ayını atlatmanız gerekir yoksa üzülen siz olabilirsiniz. Kalp kırıklıklarıyla nisan ayına damga vuran o burçlara gelin birlikte bakalım:

Boğa Burcu

Boğa burçları için nisan ayı tam bir polemik ayı olabilir. Kendinizi ummadığınız kişilerle olumsuz durumlar içinde bulabilirsiniz. Planladığınız işleri risk almadan halletmeniz gerekir. Erteleme şansınız varsa ertelemenizde fayda var. Özellikle iş hayatında veya okul hayatında bir çatışma halinde olabilirsiniz. Eğer bu çatışmanın içine girerseniz bu durum sizi oldukça üzebilir. Çatışmalardan uzak bir şekilde, risk almadan nisan ayını atlatmanız gerekebilir. İşte nisan ayının iyi gelmediği o burçlar arasında boğalar da yer almaktadır.

Boğa Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçları uzun zamandır kurduğunuz tüm hayaller nisan ayında suya düşebilir. Bir işe kalkışmadan önce etraflıca düşünmeniz gerekmektedir. Nisan ayında değişiklik yapmak size olumsuz bir şekilde dönüş sağlayabilir. İkili ilişkilerde de sorunları büyütmemeniz gerekir ve daha çok çözüm odaklı olmanız gerekmektedir. İlişkinizde yaşadığınız küçük bir mesele bile nisan ayında bambaşka bir hale gelebilir. Nisan ayında dilinize ve davranışlarınıza dikkat etmezseniz üzülen siz olursunuz. Bir şey söylemeden önce iki defa düşünmenizde fayda var. İşte nisan ayının üzülenleri arasında ikizler burcu da yerini aldı.

İkizler Burcu

Terazi Burcu

Terazi burçları nisan ayında maddi konularda sıkıntı yaşayabilirler. Kimseye borç vermemeli ve gireceğiniz işleri de iki defa düşünmelisiniz. Nisan ayında dolandırılmamaya dikkat edin yoksa üzülen siz olabilirsiniz. Güvenmediğiniz kişilerden uzak durmalı ve maddi konulara girmemeniz gerekir. Özellikle iş hayatında bu konulara dikkat etmelisiniz. İşte nisan ayının üzülenleri arasında teraziler de en ön sırada yerini aldı.

Terazi Burcu

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış