7 Mart 2024 09:32 Güncelleme : 7 Mart 2024 09:32

Bu Burçların Kimseye Eyvallahı Yok! İşte Kimseye Müdana Etmeyen Burçlar

Bu Burçların Kimseye Eyvallahı Yok! İşte Kimseye Müdana Etmeyen Burçlar

Bazı burçlar var ki onların kimseye eyvallahı olmaz. Kimseye ihtiyaç duymazlar ve kendi kendine her şeyi başarırlar. Onlar kimsenin nazını çekemez ve katlanmazlar. Onlar kim olursa olsun asla eğilmezler. Dimdik dururlar ve asla alttan almazlar. Bu burçlarla anlaşmak biraz olabilir. Karşısındaki kişi de onun gibi olursa anlaşmaları oldukça zordur. Onların karşısında daha uysal ve anlayışlı kişilerin bulunması gerekir.

Özellikle ikili ilişkilerinde bu yapılarından dolayı çok fazla sorunla karşı karşıya kalabilirler. Onlar haklı olsalar bile eğilmezler ve eyvallah etmezler. Bu davranışları bazen yerinde olsa da bazen de yersiz karşılanabilir. İşte kimseye müdana etmeyen o burçlara gelin birlikte bakalım.

Koç Burcu

Koç burçlarının en ihtiyaç anında bile kimseye eyvallahı yoktur. Onlar kimseye muhtaç olmadan, boyun eğmeden yaşamak isterler. Onların temel prensiplerinden biri de budur. Karşısındaki kişiyi ne kadar çok sevse de değer verse de asla ona boyun eğmez. Dimdik dururlar ve giderler. Bu davranışlarından dolayı bazen karşı tarafı çok yıpratabilirler. Genel karşı tarafın dengede tutması gerekir. İşte kimseye müdana etmeyen burçlar arasında koç burcu da yerini alır.

Koç Burcu

Boğa Burcu

Boğalar acı çekse de üzülse de kimseye boyun eğmez. Onlar genel olarak sabırlı ve alttan alan biri gibi görünseler de aslında kimseye eyvallahları yoktur. Karşısında ailesi olsa bile bu davranışları her zaman geçerlidir. Bu davranışlarından dolayı dik başlı olarak tanımlanır. Onlar ikili ilişkilerde de karşı tarafın isteklerine asla boyun eğmez kendi bildiğini okurlar. Bu yapılarından dolayı da bazen ilişkiyi bitirme noktasına kadar getirebilirler. Boğalar da kimseye müdana etmeyen burçlar arasında yerini alır.

Boğa Burcu

Akrep Burcu

Akrep burçları eyvallah etmeyen burçlar arasında birinci sırada yer alır. Onların karşısına kim gelirse gelsin asla boyun eğmezler. Bu durumdan kaynaklı iş ortamında da sıkıntı çekebilirler. Onlar patronlarıyla sürekli bir çatışma halindedir. Kimseye boyun eğmeyen akrep, böyle durumlarda ortamda sözünü söyler ve çekip giderler. İşte kimseye müdana etmeyen burçlar arasında akrepler de yer alır.

Akrep Burcu

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış