29 Kasım 2022 15:10 Güncelleme : 29 Kasım 2022 15:10

Bu burçta olanlar aralık ayında paraya para demeyecek! İşte aralık ayının en şanslı burçları

Bu burçta olanlar aralık ayında paraya para demeyecek! İşte aralık ayının en şanslı burçları

Zodyak kuşağının her bir değerli ferdi yeni yıl heyecanını derinden hissetmeye başladı bile. Yeni yıl gelmeden yeni ayıda merak eden birçok burç için Aralık ayı maddi yönden bolluk ve ferah içerisinde geçirecek burçları sizler için derledik. Bu burçta olanlar Aralık ayında paraya para demeyecek! İşte aralık ayının en şanslı burçları...

Yeni yıla çok az bir süre kalmışken birçok burç 2022'nin yüklerini bir bir bırakmaya başlıyor. Çoğu burç yeni yıla girmeden önce yeni kazanımlarını elde etmeye başladı bile. Kasım ayının bitmesine çok az kaldı ve Aralık ayının maddi yönden bolluk içerisinde geçirecek olan burçlar oldukça merak ediliyor. 

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen boğa burcu bu yılı bir hayli zor geçirdi. Ancak yeni yıl heyecanı boğa burcuna şimdiden etki etmeye başladı. Yeni ayın etkisiyle büyük bir değişimin içine girecek olan boğa ve yükselen boğa burcu maddi anlamda oldukça şanslı bir döneme girecek. Sadece maddi anlamda değişime girmeyen boa burcu ruhen yenilenecek.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen terazi burcu gösterdiği sabrın meyvelerini toplamaya başlayacak. Her konuda derin bir sabrın içine kendini bırakan terazi ve yükselen terazi burçları maddi anlamda oldukça güçlenecek. Yeni iş deneyimleri ya da bulundukları işte terfi almaları çok mümkün.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen başak burcu yenilenme enerjisi içine giriyor. Yeni ve parlak günlerine dönen başak ve yükselen başak burcu geçmişin izlerini bir bir temizliyor. Başak ve yükselen başak burcu enerjinizin oldukça fazla yükseleceği bu dönemde kendinizi capcanlı hissedebilirsiniz. Aralık ayında yeni bir ev yeni çevre edinebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış