21 Şubat 2022 21:00 Güncelleme : 21 Şubat 2022 21:00

Bu Kez Beklenen Oldu! Bu Kadar Israr Boşa Gitmedi! EDHO Yeniden Başlıyor

Bu Kez Beklenen Oldu! Bu Kadar Israr Boşa Gitmedi! EDHO Yeniden Başlıyor

EDHO severler dizinin tekrar ne zaman başlayacağını merak ediyorlar. EDHO yeni sezon ne zaman yayınlanacak sorusunu Oktay Kaynarca cevapladı.

EDHO severler dizinin tekrar ne zaman başlayacağını merak ediyor. Beklenen açıklama Oktay Kaynarca'dan geldi. Peki, ünlü oyuncu dizinin tekrar ne zaman başlayacağı hakkında neler söyledi? EDHO tekrardan ATV’de oynayacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın hayatına tekrar başlayacak mı? Merak edilen tüm soruları içeriğimizde bulabilirsiniz.

Sosyal Medyadan Duyurdu

EDHO 7. Sezonun yayınlanmasını beklerken önce ertelenmiş sonra da final yapmadan ekranlara ve izleyicilerine veda etmişti. Peki EDHO tekrar ekranlara geri dönecek mi? Oyuncuları kimler olacak? Hangi kanalda yayınlanacak…? ATV dizisi EDHO’nun başarılı oyuncusu Oktay Kaynarca bir süredir TRT 1 ekranlarında yayınlanan masumlar apartmanı dizisinde oynuyordu. Başarılı oyuncuyu sevenleri farlı projelerde görünce heyecanlandırdı. Pek çok izleyici ünlü ismi yeni projelerde görmek istiyordu. Uzun bir süre ekranlarda yer almaması nedeni ile de dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu sosyal medyada yaptığı açıklama ile sevenlerinin merakını giderdi. Oktay Kaynarca, yeni projelerde yer almadığını belirterek açıklamasını izleyenlerine duyurdu. Masumlar apartmanında oynamayacağı da anlaşılmış oldu. Yapmış olduğu açıklamada “Bir projeye dahil olduğum yok.” Sosyal medyacılara ve tıklanma simsarlarına aldırış etmeyiniz. 

Sosyal Medyadan Duyurdu

Peki EDHO Geri Başlayacak mı?

Dizinin hayranlarının merakla beklediği konunun ayrıntılarına göre ise EDHO hem film hem de dizi olarak tekrar TV ekranlarına geri dönüş yapmak için hazırlanıyor. Diğer taraftan Oktay Kaynarca’nın EDHO dizisiyle tekrar televizyon ekranlarına dönebileceği iddia ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ise farklı şekillerde yayınlanabileceği de belirtilmiştir. Fakat ünlü oyuncudan ve yapımcı şirketlerinden herhangi bir net açıklama gelmemiştir. Öte yandan iddialara göre projenin dizi versiyonu şubat ayında çekilecek ve iddialara göre başrolde ise İlyas Çakırbeyli’ye hayat veren aktör Oktay Akbaba oynayacak.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış