21 Aralık 2022 21:20 Güncelleme : 21 Aralık 2022 21:20

Bu marketten alışveriş yapanlara 5 litre yağ hediye edilecek! 31 Aralık tarihine kadar kampanyaya devam ediyor

Bu marketten alışveriş yapanlara 5 litre yağ hediye edilecek! 31 Aralık tarihine kadar kampanyaya devam ediyor

Son dönemlerde artan gıda ürünleri arasında Ayçiçek yağı da bu zamlardan etkilendi. Vatandaşların cebini yakan Ayçiçek yağı fiyatlarından sonra bu marketten alışveriş yapan vatandaşlara 5 litre Kırlangıç Ayçiçek yağı verileceği duyuruldu. Peki, bu kampanyanın şartları nelerdir?

Artan Ayçiçek yağı fiyatlarından sonra bir market, alışveriş yapan vatandaşlara 5 litre Ayçiçek yağı verileceğini açıkladı. Alışveriş yapan herkes bu ücretsiz yağ kampanyasından yararlanabilecek. Peki, bu kampanyaya katılmak için şartlar nelerdir? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Alışveriş yapanlara Ayçiçek yağı

Gıda fiyatlarındaki artışlardan en çok etkilenen ürünlerden biri de Ayçiçek yağı oldu. Zam üstüne zam gelirken, vatandaşların cebini yaka Ayçiçek yağı fiyatlarından sonra bir market kampanya yaptığını duyurdu. Bu marketten alışveriş yapan vatandaşlara ücretsiz bir şekilde 5 litrelik Kırlangıç Ayçiçek yağı verileceği açıklandı. Başvuruların başlamasının ardından vatandaşlar da kampanya koşullarını ve ayrıntılarını araştırmaya başladılar. Peki, nasıl başvuru yapılır ve koşullar nelerdir?

Alışveriş yapanlara Ayçiçek yağı

5 litrelik yağ hediye edilecek

Son dönemlerde hemen hemen her sektörde fiyat artışına gidilirken, bu zamlardan gıda ürünleri de etkilendi. Özellikle Ayçiçek yağının satış fiyatı cep yakarken, vatandaşlar da çeşitli market kampanyaları arayışına girdiler. Satış fiyatı 250 TL değerinde olan Ayçiçek yağı bir marketin kampanyası kapsamında ücretsiz bir şekilde dağıtılacak. Peki, bu market hangisi? Kampanya koşulları ve başvuru detayları nelerdir?

Yılbaşı için geri sayım başlarken marketlerde de kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek olan bu kampanyayla birlikte 5 litrelik Kırlangıç Ayçiçek yağı dağıtılacak. 41 Gross Market’e giderek alışveriş yapan vatandaşlara 5 litrelik Ayçiçek yağı hediye edileceği bilinirken, 16-31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya için gerekli koşullar ve detaylar da 41 Gross Market’in resmi internet sitesinde yer alıyor. Yıl sonuna doğru pek çok markette yer alan kampanyalar arasında bulunan bu kampanya ile birlikte 41 Gross Market’ten alışveriş yapan vatandaşlara 5 litrelik Ayçiçek yağı verileceği duyuruldu. Kampanya koşulları ve detaylar marketin internet sitesinde yer alıyor.

Etiketler

Aktüel Ürünler  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış