19 Nisan 2023 23:01 Güncelleme : 19 Nisan 2023 23:01

Bu saatten sonra sakın yemek yemeyin! Canan Karatay uyardı akşam yemeğini bu saatte yiyin

Bu saatten sonra sakın yemek yemeyin! Canan Karatay uyardı akşam yemeğini bu saatte yiyin

Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam konusunda uyarılarına devam ediyor. Birçok televizyon kanalında yapmış olduğu uyarılar oldukça dikkatli bir şekilde takip edilirken Canan Karatay uyarılarına bir yenisini ekledi. Bu saatten sonra sakın yemek yemeyin! Canan Karatay uyardı akşam yemeğini bu saatte yiyin...

Karatay beslenme listesiyle ünlenen doktor Canan Karatay açıklamalarına bir yenisini ekledi. Sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam konusunda uyarılarda bulunan Canan Karatay düzenli beslenmeye ilişkin saat verdi. Sağlıklı beslenmenin yanında sağlıklı beslenme vaktinin de oldukça önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Canan Karatay uyarılarda bulundu. Geçtiğimi günlerde Kanal D ekranlarının en beğenilen programlarından birisi olan Neler Oluyor Hayatta programında konuk olarak yer alan ünlü profesör kritik noktalara değindi. Programın sunucu koltuğunda yer alan Hakan Ural ile Hilal Özdemir ile birlikte canlı olarak bağlanan Canan Karatay kritik açıklamalarda bulundu. İşte Prof. Dr. Canan Karatay tarafından yapılan önemli açıklamaları sizler için derledik.

Canan Karatay'dan bu saate dikkat uyarısı yapıldı!

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı beslenmeye dair birçok gündem açıklaması bulunuyor. Kısa bir süre önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına canlı olarak bağlandı. Hakan Ural ile Hilal Özdemir'in sunduğu programa canlı olarak bağlanan Canan Karatay renkli dakikalara yol açtı. Prof. Dr. Canan Karatay yaptığı açıklamada sağlıklı bir yaşam için konuşmalarda bulundu. Saat 7'den sonra bir şey yenmemesi gerektiğini vurgularken vücudumuza ve hücrelerimize doğal, sağlıklı, gerçek besin tercih ettiğinizde zaten acıkmayacağınızın altını çizdi.

Canan Karatay acıkınca yenilmesi gerektiğini de söyledi. Doğru zamanda yemek yemeye dikkat çeken profesör isim gece saatlerinde yemek yenilmesini hiç önermiyor. Antidepresan hakkında da konuşan ünlü profesör kesinlikle kullanmayı önermiyor. “Saat 7’den sonra bir şey yememek lazım” söyleyen İç Hastalıkları ve Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ın antidepresan açıklamaları ise kullanıcılarını adeta şoke etti.

Canan Karatay'dan bu saate dikkat uyarısı yapıldı!

Bu ilaçtan uzak durun

Son zamanlarda herkese yazılan antidepresan ile ilgili Hakan Ural'ın sorduğu soruya Canan Karatay cevap verdi. Prof. Dr. Canan Karatay yaptığı açıklamada antidepresanın boş bir ilaçtan farkının olmadığını belirtti. Antidepresanların boş verilen ilaçlardan olduğunu binlerce hastada yapılmış fakat hiçbir farkın yaşanmadığını da vurguladı. Daha sonrasında yaptığı açıklamada antidepresanların çok tehlikeli olduğunu ve büyük bir bağımlılık yaptığını söyledi. Beynin biyolojisini bozduğu iddia edilen antidepresan ilacının intihara teşebbüslere neden olduğunun da altını çizdi.

Cinayet sebeplerinin arkasındaki gizli etken olduğu iddia edilen antidepresanların 5 yaşındaki çocuklara da verilmeye başlandığı söylendi. Türkiye ilaç firmalarının cenneti olarak andı. 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış