1 Haziran 2022 11:33 Güncelleme : 1 Haziran 2022 11:33

Bu Saç Kesimleriyle 5 Yaş Daha Genç Görünün! İşte Genç ve Dinamik Gösteren Harika Kesimler

Bu Saç Kesimleriyle 5 Yaş Daha Genç Görünün! İşte Genç ve Dinamik Gösteren Harika Kesimler

Saç kesimleri, yaşımızı olduğundan büyük veya daha küçük görünmemizi sağlayabilir. Özellikle genç ve dinamik gösteren bu saç kesimleri çoğu kişi tarafından tercih edilmektedir.

 Yaşımıza bir hayli etki eden bu mükemmel kesimleri yaptırmadan önce yüzümüze uygun olan modeli seçmemiz gerekmektedir. Yüzümüze uygun olan kesimler bizleri her zaman daha genç ve dinamik gösterecektir. Saç kesimlerinin yanında saç rengi de oldukça önemlidir. İşte o saç kesimleri:

Genç Gösteren İşte O Saç Kesimleri

Saçımızın uzunluğu ve kısalığı oldukça önemlidir. Genel olarak çok uzun ve çok kısa saçlar kullanmak bizleri olduğumuzdan daha yaşlı gösterebilir. Orta uzunluk, omuzlarda kesilen saç kesimleri bizlerin yaşını gizleyecek ve olduğumuzdan daha genç görünmemizi sağlayacaktır. Özellikle kâküllü ve orta uzunlukta olan saç kesimleri sizlere dinamik bir görünüş sağlayacaktır. Kâküllerinizle yaşınızı gizleyerek ve tüm dikkati kâküllerinize çekeceksiniz.
Sizleri genç gösterecek diğer bir saç kesimi de katlı saç kesimleridir. Saçınızdaki katlar daha enerjik görünmenizi sağlayacaktır. Burada katların kısalığı da oldukça önemlidir. Çok kısa katlar yaşınızı daha fazla ortaya çıkarmaktadır. Saç kesimi yaptırmadan önce buna dikkat etmelisiniz.
Genç görünmenizi sağlayacak etkili yöntemlerden biri de perçem kullanmaktadır. Düz ve orta uzunlukta bir saçınız varsa ayrı bir hava katması için perçem kullanabilirsiniz. Perçem sizleri her zaman genç ve dinamik gösterecektir. Yüzünüzdeki ayrıntıları gizleyerek dikkatleri perçeminize çekmenizi sağlayacaktır.

Genç Gösteren İşte O Saç Kesimleri

Saç Kesimleri ve Renk Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Saç kesimi ve renkler kişinin yüz hatlarına, ten rengine göre değişiklik göstermektedir. Sizlerin yüz hatlarına ve cilt tonunuza uymayan değişiklikler yapmanız olduğunuzdan daha büyük görünmenize sebep olabilir. Genel olarak kendi saç renginizden iki ve üç renk tonu kadar açık kullanmanız daha doğru olacaktır.
Saçlarınızı açtırmanız sizlere genç ve dinamik bir görüntü sağlayacaktır. Bu konuda kendi saç renginizden çok açık veya çok koyu saçlar kullanmamanız oldukça önemlidir. Doğru renk tonlarını bulduğunuz zaman görünüşünüz de değişecektir. Yüz hatlarınıza uygun saç kesimi ve doğru renkle birlikte olduğunuzdan daha genç görünmeniz mümkündür.

Saç Kesimleri ve Renk Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Etiketler

Kadın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış