9 Haziran 2022 14:19 Güncelleme : 9 Haziran 2022 14:19

Bu Saç Modelleri Sizi 5 Yaş Gençleştirecek! Hem Alımlı Hem Genç Görünmek İsteyenler İçin 5 Saç Modeli

Bu Saç Modelleri Sizi 5 Yaş Gençleştirecek! Hem Alımlı Hem Genç Görünmek İsteyenler İçin 5 Saç Modeli

Bu saç modelleriyle artık yaşınızda daha genç görünmeniz mümkün. Özellikle zamanla birlikte yaşını saklamak için birebir olan bu modellerle birlikte artık daha genç görüneceksiniz. İşte o saç modelleri…

Saç uzunluğu ve kısalığı da oldukça önemlidir. Saçınızın çok uzun veya çok kısa olması sizi olduğunuzdan daha büyük gösterebilir. Genellikle orta uzunluktaki saç kesimleri, daha modern ve havalı görünmenizi sağlayacaktır. Orta uzunluktaki saç kesimlerinizi kâkül, perçem veya katlı kesimlerle birlikte kullanabilirsiniz. Orta uzun ve düz bir saç modeliniz varsa genç görünmek için kâkül ve perçem kurtarıcınız olacaktır.

Kâkül ve Katlı Kesim Modeli

Kâkül modeli saçlar genellikle yüzünüzü daha küçük göstermektedir. Yüz çizgilerinizi gizleyerek dikkati kâküllerinize çekmeyi başarır. Doğal bir görünümle birlikte yaşınızdan da daha genç görüneceksiniz. Kâkül modellerini alnınızın yapısına göre seçebilirsiniz. Özellikle geniş alınlı kişilerin tercih etmesi gereken modellerden biridir.

Katlı saç kesimleri de yaşınızdan daha genç görünmenizi sağlayacaktır. Bu saç kesimi sizleri küçük gösterirken aynı zamanda da oldukça havalı gösterecektir. Katlı kesimler, sizlerin daha modern ve dinamik görünmenizi sağlar. Yüz şeklinize göre katlı saç kesimlerini seçebilirsiniz. Katlı saç kesimleri genellikle uzun ve orta uzunluktaki saçlarda kullanılmaktadır.

Kâkül ve Katlı Kesim Modeli

Lob Model ve Perçem

Lob model saç kesimleri yüz hatlarınızı çerçeveleyecek ve yaşınızı da olduğundan daha genç gösterecektir. Lob modeller yaşınızı gençleştirirken sizlerin de havalı bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Lob model saç kesimleri genellikle kısa saçlarda tercih edilmektedir. Saçlarınızın hacmini daha gür gösterecek ve daha dolgun durmasını sağlayacaktır.

Perçemler de en az kâküller kadar yaşınızı olduğundan daha genç gösterecektir. Dar bir alnınız varsa kâkül yerine perçem modelini tercih edebilirsiniz. Perçemler yüz hatlarınızdaki çizgileri gizlerken tüm dikkati oraya çekmeyi sağlayacaktır. Karşınızdaki kişi siz ilk baktığında ilk olarak perçeminiz dikkatini çekecektir. Perçem modelini katlı kesimle veya düz kesimlerle birleştirebilirsiniz. Düz kesim yapılan saçınıza ayrı bir hava katmak istediğiniz zaman perçemler kurtarıcınız olacaktır.

Lob Model ve Perçem

Etiketler

Kadın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış