28 Temmuz 2022 22:42 Güncelleme : 28 Temmuz 2022 22:42

Burçin Terzioğlu’nun 42 yaşında olduğuna kimse inanmaz! Özellikle o mayolu pozlarından sonra yok artık diyeceksiniz

Burçin Terzioğlu’nun 42 yaşında olduğuna kimse inanmaz! Özellikle o mayolu pozlarından sonra yok artık diyeceksiniz

Poyraz Karayel dizisinde hayat verdiği Ayşegül karakteriyle milyonların gönlünde taht kurmayı başaran Burçin Terzioğlu, şimdilerde tatilden paylaştığı mayolu pozlarıyla gündemi sallamayı başardı. Ünlü oyuncu, kimseyi 42 yaşında olduğuna inandıramazken övgü dolu yorumlara da layık görüldü. İşte, Burçin Terzioğlu’nun mayosuyla arzı endam ettiği o şok eden pozlarına dair merak edilen tüm detaylar.

Yer aldığı projelerin yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı tatil paylaşımlarıyla herkesin yüreğini hoplatmayı başardı. Meslektaşı İlker Kaleli ile ayrıldıktan sonra şimdilerde spor hocası Umut Duygu ile aşk yaşadığı bilinen güzel oyuncu, şimdilerde sevgilisiyle birlikte yoğun geçen sezonun yorgunluğunu tatilde atıyordu.

Sosyal medya hesabındaki takipçilerine sürekli paylaşımlar yaptığı bilinen ünlü isim, geçtiğimiz günlerde mayosuyla verdiği o pozlarla herkesin ağzını açık bırakmayı başardı. O görüntüleri gören milyonlarca kişi, Burçin Terzioğlu’nun 42 yaşında olduğuna inanamadı. İşte, güzel oyuncu Burçin Terzioğlu tarafından paylaşılan mayolu pozlara dair merak edilen tüm detaylar.

Burçin Terzioğlu tatil paylaşımlarıyla resmen nabızları yükseltti!

Ekranların en sevilen isimleri arasında gösterilen Burçin Terzioğlu, şimdilerde sosyal medya gönderileriyle de adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Yeni sevgilisi Umut Duygu ile tatile çıktığı bilinen güzel oyuncu, havuz başında verdiği pozlarla ağızları açık bıraktı.

İlerleyen yaşına rağmen kusursuz fiziğini koruduğu görülen Burçin Terzioğlu, siyah mayosuyla sere serpe yatarak resmen arzı endam etti. Üstelik ünlü oyuncunun sosyal medya hesabında paylaştığı mayolu görüntüleri, kısa süre içerisinde binlerce beğeni alırken içerisinde ünlülerin de yer aldığı bir kullanıcı ordusu tarafından yorum yağmuruna boğuldu. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Burçin Terzioğlu’nun övgü dolu yorumlara dair nasıl cevap vereceğini dört gözle beklemeye başladı.

Burçin Terzioğlu tatil paylaşımlarıyla resmen nabızları yükseltti!

Sosyal medya Burçin Terzioğlu’nun mayolu pozlarıyla adeta sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir takipçi kitlesine sahip olduğu bilinen Burçin Terzioğlu, şimdilerde tatilden paylaştığı mayolu pozlarıyla platformları adeta salladı. Birçok kullanıcı, güzel oyuncunun 42 yaşında olduğuna inanmadığını ifade ederken Türkiye’nin en güzel kadını yorumlarını yaptılar. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Burçin Terzioğlu’nun yapacağı yeni paylaşımları dört gözle beklemeye başladı. 

Sosyal medya Burçin Terzioğlu’nun mayolu pozlarıyla adeta sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış