14 Mayıs 2022 14:02 Güncelleme : 14 Mayıs 2022 14:02

Burcu Biricik Ahmet Çakar'ı Fena Fırçaladı! Don Yorumu Olay Çıkardı Biz Size Soruyor Muyuz?

Burcu Biricik Ahmet Çakar'ı Fena Fırçaladı! Don Yorumu Olay Çıkardı Biz Size Soruyor Muyuz?

Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar son zamanların en bomba isimleri arasında bulunurken adeta hem magazin dünyasını hem de sosyal medyayı yerle bir etti. Ahmet Çakar’ın kullandığı laflar tüm tepkileri üzerine çekti.

Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar geçtiğimiz günler de bir galaya katıldıktan sonra Melis Sezen’in giydiği kıyafete laf ederek güne bomba gibi düştü. Melis Sezen bu laflar karşısında büyük bir çaresizlik yaşarken ünlü ve başarılı oyuncu için sosyal medya da destek mesajları atılmaya başlandı. Melis Sezen’in dekolteli kıyafeti ile ilgili yorum yapan Ahmet Çakar resmen sinirleri alt üst etti. Ahmet Çakar ‘’geçtiğimiz günler de galaya gittim. Kadının biri bir kıyafet girmiş resmen suç. Sütyen giymemiş göğüs dekoltesi göbeğine kadar açmış’’ ifadelerini kullanmasının ardından büyük tepkiler alarak sosyal medyayı salladı. Melis Sezen’in çarpıcı destek mesajı Burcu Biricik tarafından gelmesi ile adeta tüm hayranları ünlü oyuncuyu ayakta alkışladı. Burcu Biricik’in Ahmet Çakar’a tepkisi büyük ilgi görürken gündeme bomba gibi düştü. 

‘’Siz Pantolonun Altına Don Giyiyor musunuz Diye Soruyor muyuz?’’

Ünlü oyuncu Burcu Biricik son zamanların en çok konuşulan ünlü oyuncuları arasında bulunurken Ahmet Çakar’a karşı koyduğu tepki büyük ilgi gördü. Sert bir eleştiri de bulunan Burcu Biricik sosyal medyanın gündemine düştü. Burcu Biricik ‘’Beyefendi biz size altınızda donunuz var mı diye soruyor muyuz? Komik olmayın’’ ifadelerini kullanması ile adeta Melis Sezen’e destek olarak Ahmet Çakara sert bir eleştiri de bulundu. Burcu Biricik ‘’Sormuyoruz çünkü bizi ilgilendirmez. Lütfen artık bizden üzerinize vazife olmayan şeylerden uzak durun. Siz böyle konuşunca ne zannediyorsunuz size uygun şekilde giyineceğimizi falan mı?’’ ifadelerini kullanması ile gündeme bomba gibi oturdu. İşte, Burcu Biricik'in bir kullanıcısından aldığı tepki...

‘’Siz Pantolonun Altına Don Giyiyor musunuz Diye Soruyor muyuz?’’

Burcu Biricik’e Beklenmeyen Yanıt

Burcu Biricik’in bu destek mesajından sonra sosyal medya da çok ilgi görmesinin ardından bir kullanıcının yanıtı adeta ağızları açık bıraktı. Burcu Biricik’in bu yanıtına ‘’ Biz pantolonun altına don giymeyince s….miz görünmüyor’’ yorumunun gelmesi herkesin şaşırttı. Bu yanıtı veren kişi sosyal medya kullanıcı da sert eleştiriler alması ile gündeme gelirken herkes bu konunun bu kadar abartılmaması gerektiğine dair önemli taleplerde bulundu.

Burcu Biricik’e Beklenmeyen Yanıt

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış