22 Şubat 2022 11:56 Güncelleme : 22 Şubat 2022 11:56

Buse Varol Seksi Pozlarıyla Alişan'ı Çıldırttı! Bu Pozlardan Sonra Araları Daha Çok Açılacak

Buse Varol Seksi Pozlarıyla Alişan'ı Çıldırttı! Bu Pozlardan Sonra Araları Daha Çok Açılacak

Özellikle son günlerde oldukça fazla konuşulan Buse Varol ve Alışan çifti tekrardan bir skandal sonucunda gündeme düşmeyi başardı. Ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Alişan’ın eşi Buse Varol’un yaptığı iddialı paylaşımlar gündemi sarstı. Çiftin aralarındaki sevgi temelli pek çok kıskançlığında zaman zaman gündeme gelmişti.

Buse Varol’un paylaştığı iddialı fotoğraflar pek çok kişinin takdiri toplarken eşi Alişan’ı bir takım sevimli kıskançlığı gözlemlendi. Buse Varol’un paylaştığı paylaştığı fotoğrafın altına eşi Alişan’a gönderme yaparak “Kıskandıracak pozlar” yazması dikkatleri çekti. 2018 yılında dünya evine giren ünlü şarkıcı Alişan ve güzeller güzeli oyuncu Buse Varol’un evliliği ve Buse Varol’un oyunculuk kariyerine ara vermesi günlerce konuşulmuştu. Çiftin Burak ismini verdikleri ilk çocuklarını da kucaklarına aldıktan sonra Buse Varol’un hızlı bir şekilde doğum kaynaklı kilolarından kurtulması dikkat çekmişti. Alişan ve Buse Varol’un ikinci çocuğu olan Eliz’ de dünyaya geldikten sonra Buse Varol, son derece sıkı bir diyet yaptığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Yine sosyal medya yardımı ile zorlu diyetinin hakkını verdiğini gösteren Varol, dikkat çeken vücudu ile gündeme oturdu. 

Kıskandıracak Pozlar

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve bir nevi influencerlık yapan ünlüler kervanına katılan Buse Varol, pek çok kez yaptığı paylaşımlarla takipçilerini şaşırtmayı başarmıştı. Hem iş hayatıyla ilgili hem de kişisel hayatı ile ilgili paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu Buse Varol, kolaylıkla magazinde yer edinen ünlüler arasında başı çekiyor. Yaptığı son paylaşımın da altına yazdığı yorumla eşi Alişan’a tatlı bir gönderme yaptığı düşünülüyor. Merak edilen konuların başında ise Buse Varol’un paylaştığı fotoğrafta ne olduğu.

Kıskandıracak Pozlar

34 Bini Aşkın Beğeni Almayı Başaran Buse Varol

Yaptığı paylaşımla iki doğum yapmasının ardından ne kadar fit kaldığını göstermek isteyen Buse Varol’un tayt ile yaptığı paylaşım pek çok kişinin nefesinin kesilmesine yeterli oldu. Kısa bir süre içerisinde 34 binin üstünde beğeni alan Buse Varol, bazı kişiler tarafından paylaşımın yapıldığı gün Mevlut kandili olması nedeniyle eleştirilirken bazı kişilerin de beğenilerini kazanmayı başardı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış