27 Haziran 2022 16:12 Güncelleme : 27 Haziran 2022 16:12

Buse Varol'un Annesi Tektaş'lara Resmen Savaş Açtı! Alişan'ın Annesi ve Yengesine Yaptığı Ortalığı Çok Karıştıracak

Buse Varol'un Annesi Tektaş'lara Resmen Savaş Açtı! Alişan'ın Annesi ve Yengesine Yaptığı Ortalığı Çok Karıştıracak

Buse Varol’un annesi ve Tektaş ailesi arasında kriz büyüyor. Buse Varol ve Merve Tektaş arasındaki bitmeyen bu gerilimden sonra Buse Varol’un annesi de bu gerilimin içine katıldı. Öyle bir hareket yaptı ki Tektaş ailesinin tepkisi çok merak edildi.

Geçtiğimiz sene Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatı herkesi derinden üzmüştü. Alişan yengesi ve yeğenlerine sahip çıkacağını açıkladı. Bir zaman sonra Buse Varol ve Alişan arasında sorunlar da gündemde yerini aldı. Buse Varol ve Merve Tektaş arasındaki krizler de gündeme geldi. Merve Tektaş, kızlarını Eliz’in doğum gününe göndermedi ve ardından Buse Varol’da Merve Tektaş’ın doğum gününde Merve Tektaş’ı sosyal medya hesabından çıkardı. İşte haberin detayları…

Buse Varol’un Annesinin Bu Davranışı Gündeme Damgasını Vurdu

Buse Varol ve Alişan evliliğindeki sorunlarını çözdü ve tekrardan bir araya geldiler fakat Buse Varol ve Merve Tektaş arasındaki krizler bitmiyor. Son yaşanan gelişmelere göre Buse Varol’un annesi de Merve Tektaş’ı ve Alişan’ın annesini sosyal medya hesabından çıkardı. Gündeme damgasını vuran bu davranışın ardından Alişan’ın ne tepki vereceği de oldukça merak edildi.

Buse Varol’un annesinin bu davranışı sosyal medyaya damgasını vurdu ve binlerce kişi yorum yaptı. Buse Varol ve Merve Tektaş arasındaki krizlere bir yenisi daha eklendi. Annesinin Merve Tektaş’ı ve Alişan’ın annesini silmesinin ardından Tektaş ailesi arasında gerilim de iyice arttı.

Buse Varol’un Annesinin Bu Davranışı Gündeme Damgasını Vurdu

Alişan Ne Tepki Verdi?

Buse Varol ve Merve Tektaş arasındaki bu gerilim gün geçtikçe artarken bir yenisi daha eklendi. Buse Varol’un annesi sosyal medya hesabından Merve Tektaş’ı takipten çıktı. Bunun yanında Alişan’ın annesini de takipten çıkardı. Sosyal medya gündemine damgasını vuran bu davranışın ardından Alişan ne tepki verdi. Tektaş ailesi ve Buse Varol arasındaki bu krizin son bulmamasından dolayı Alişan’ın arada kaldığı iddia ediliyor. Konuyla ilgili şarkıcı Alişan henüz bir açıklama yapmadı. Gündeme damgasını vuran bu davranıştan sonra aralarındaki krizin daha da büyüyeceği düşünülüyor.

Alişan Ne Tepki Verdi?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış