13 Şubat 2022 14:30 Güncelleme : 13 Şubat 2022 21:47

Buse Varol ve Alişan'ın Mal Paylaşımında Şok! Alişan'ın Bütün Mal Varlığı Ailesinin Üzerine! Buse Bir Şey Alamaz!

Buse Varol ve Alişan'ın Mal Paylaşımında Şok! Alişan'ın Bütün Mal Varlığı Ailesinin Üzerine! Buse Bir Şey Alamaz!

Alişan ve Buse Varol çifti kızlarının doğum günlerini ayrı bir şekilde kutlamışlar daha sonrasında Buse Varol alyanssız olarak görüntülenmişti. Boşanma dilekçelerini verdikleri bilinen ikiliden yeni haberler gecikmedi. İşte tüm detaylar haberimizde!

2018 yılında evlenen Alişan ve Buse Varol hakkında ortaya çıkan boşanma iddiaları sevenlerini üzdü. Kavganın Alişan'ın çocukları olan Burak ve Eliz'i ihmal etmesi üzerine başlamış olduğu öne sürüldü. Birkaç ay önce kardeşini kaybeden Alişan'ın yeğenleri ile ilgileniyor olması bu sözlerin nedeni olabilir mi sorularını akıllara getirdi.  Aile içinde gerginliğin yumuşaması için kısa bir Budapeşte tatiline giden çift maalesef başarılı olamadı. Her iki cephede de sular bir türlü durulmak bilmedi.  En son yaşanan doğum günü tartışması fitilin ateşlenmesine neden oldu. Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz'in doğum günü meselesi büyüdü. İddialara göre hala kardeşinin kaybını yaşayan Alişan kızına sade ve aile arasında bir doğum günü kutlaması yapmak istedi. Fakat eşi Buse Varol bu durumu kabul etmedi. 5 yıldızlı bir otelde kızı Eliz'e doğum günü organize eden Buse Varol tartışmaların alevlenmesine yol açtı. 

Aileler Bölündü

Bu olay ailelerin de ikiye bölünmelerine sebep oldu. Buse Varol kızının doğum gününü otelde kutlarken, Alişan'ın ailesi Suzan Tektaş evinde bir pasta keserek doğum günü kutlamasını gerçekleştirdi. Evde yapılan kutlamada ise Buse'nin olmaması dikkatleri çekti. Ayrı ayrı doğum günü kutlayan Alişan ve Buse hakkında daha sonra ortaya çıkan haberler şaşırtmadı. İkilinin evlerini ayırdıkları ve boşanacakları iddia edildi. Daha sonra bir AVM'de görüntülenen Buse Varol'un alyansını takmamış olması herkesin dikkatini çekti. Bu olay üzerine iyice güçlenen ayrılma dedikodularının üzerine bir yenisi daha eklendi. 

Aileler Bölündü

Boşanma Talepleri Açıklandı!

Sosyal medya üzerinden birbirlerinin fotoğraflarını paylaşmayan çiftten bir haber daha geldi. Eski fotoğraflarını kaldıran Alişan ve Buse Varol boşanma iddialarına artık kesin gözüyle bakılmasına neden oldu. Ayrıca Seyhan Soylu'nun yaptığı açıklamalara göre, Buse Varol'un boşanmak için avukatlarına başvurduğu öğrenildi. Alişan'ın mal varlığını ailesi üzerine. Buse böyle yaparak bir şey alamaz dedi ve evinin dahi kira olduğunu belirterek, Buse Varol'un sadece çocukları için sadece ev talebinde bulunduğu açıkladı. Yapılan açıklamalar hem Buse Varol'un hem de Alişan'ın hayranlarını üzdü. Çifti barıştırmak için Alişan ve Varol'un bazı arkadaşlarının araya girdikleri, fakat başarılı olamadıkları da öne sürülen iddialardan biri oldu. 

Boşanma Talepleri Açıklandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış