2 Ekim 2022 12:30 Güncelleme : 2 Ekim 2022 12:30

Büşra Pekin iğneden ipliğe döndü! Yeni imajı ve fit vücuduyla şaşırttı!

Büşra Pekin iğneden ipliğe döndü! Yeni imajı ve fit vücuduyla şaşırttı!

Oyunculuk deneyimine 2008 yılında başlayan Büşra Pekin Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli eğlence programı ile izleyicileri karşına çıktı. Başarılı oyunculuğu ile izleyicilerin çok fazla dikkatini çeken oyuncu havuçlu kadın tiplemesiyle akıllarda kaldı.

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Büşra Pekin oyunculuğu dışında verdiği kilolarla gündeme oturdu. Çok fazla değişime uğrayan Büşra Pekin'ni görenler tanıyamadı. Verdiği kilolarla ve yeni imajı ile gündemi resmen salladı. Büşra Pekin'in o görüntüleri ve daha fazlası haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

BKM Mutfağın Büşra Pekin’i göz kamaştırıyor

Üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümü’nde alan Büşra Pekin 2005’de BKM Mutfak oyuncularının arasına katıldı. Büşra Pekin oyunculuk kariyerine ise 2008 yılında başladı. Büşra Pekin Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli eğlence programı ile gönüllere taht kurdu. Birçok farklı tiplemeler ile karşımıza gelen oyuncu Büşra Pekin izleyicilerden tam puan aldı. En sevilen Çok Güzel Hareketler Bunlar tiplemesi ise "Havuçlu Anne" olan başarılı oyuncu akıllarda kaldı. Büşra Pekin 2010 Neşeli Hayat filmindeki rolüyle oyunculuğunu tekrar konuşturdu. Neşeli Hayat filmi sonrası ise SİYAD En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Büşra Pekin oyunculuk kariyeri boyunca birçok film ve dizide yer aldı.

BKM Mutfağın Büşra Pekin’i göz kamaştırıyor

Büşra Pekin sarı saçları ve fit vücuduyla ortalığı fena yaktı

Tiyatro dizi film oyuncusu Büşra Pekin geçtiğimiz günlerde Hello! dergisinin davetine katıldı. Davete katıldığı andan itibaren sarıya boyattığı saçları ve fit vücuduyla dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu Büşra Pekin “Yıllar öncesiyle aramda tam olarak 12 kilo gibi bir fark var” diyerek sözlerine devam etti “Oyunculuk nedeniyle bazı projeler için kilo alıyoruz, bazı projeler için de şimdi olduğu gibi kilo vermemiz gerekiyor” dedi. Tam olarak 15 kilo veren genç yıldız Büşra Pekin yeni imaj ile adeta bambaşka birisi haline bürünürken sevenleri tarafından beğenileri topladı. Büşra Pekin'in zayıflaması ile ilgili kısa bilgiler verdi. Fazla kilolarından kurtulmak için sebze ağırlıklı beslendiği söyledi.

Büşra Pekin sarı saçları ve fit vücuduyla ortalığı fena yaktı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış