2 Ağustos 2022 22:18 Güncelleme : 2 Ağustos 2022 22:18

Çağla Şikel'le adı aşk iddialarına karışan Tolga Akış'tan açıklama! Zeynep Bastık'ın eski kocasıydı herkesi şok etti

Çağla Şikel'le adı aşk iddialarına karışan Tolga Akış'tan açıklama! Zeynep Bastık'ın eski kocasıydı herkesi şok etti

Çağla Şikel'in adı bu kez kısa süre önce Zeynep Bastik ile yolları ayıran Tolga Akış ile anılıyor. Konuyla alakalı Şikel açıklama yapmadı. Tolga Akış ile ilk kez aşk iddiaları ile ilgili konuştu.

Çağla Şikel'in adı şimdilerde kısa süre önce Zeynep Bastık ile boşa Tolga Akış ile anılıyor. Konuyla alakalı Çağla Şikel'den bir açıklama gelmese de Tolga Akış sessizliğini bozdu ve aşk iddiaları ile alakalı bir açıklama gerçekleştirdi. Tolga akış ve Zeynep Bastık ikilisi geçtiğimiz yıl Temmuz ayında görkemli bir düğünle Dünya evine giren ikili kısa süre önce boşanmıştı. 

Tolga Akış kısa süre önce boşandı

Tolga Akış ve Zeynep Bastık çiftinin aşkı son derece kısa sürede ve ikili kısa süre önce anlaşmalı şekilde boşanma kararı aldılar. Tek celsede boşanan ikili daha sonrasında yollarına farklı kişilerle devam etme kararı almıştı. Tolga Akış ise son dönemde Çağla Şikel ile anılıyor. Konu ile alakalı magazin platformlarında çok sayıda haber ortaya atılsa da ikiliden bir açıklama gelmemişti. Aşk yaşadıkları iddia edilen ikili nihayet sessizliğini bozdu ve konuyla alakalı Tolga Akış bir açıklama geldi. Tolga Akış sosyal medya hesabından ortaya çıkan aşk iddiaları ile alakalı bir açıklama gerçekleştirdi. Yapmış olduğu açıklamada "Videoda bana benzettiğini kişi Tayfun. Ben orada yokum, hangover olmuşum odada yatıyorum o sırada. Orası da Edis'in kulisi değil, Alaçatı'da bir mekan" ifadelerini kullandı.

Tolga Akış kısa süre önce boşandı

İlk açıklama geldi

İkili aşk yaşadıkları iddialarına tamamen reddederken ortaya atılan iddia ise ikilinin samimi bir şekilde eğlendiği olmuştu. Özellikle de aralarında yeni bir aşkın başladığı duyurulmuştu. Ancak ortaya atılan iddiaların tamamen asılsız olduğu ortaya çıktı. Konuyla alakalı açıklama gerçekleştiren Tolga Akış orada bulunan kişinin kendisi olmadığını söyledi.

Kendisine benzetilen kişinin kim olduğunu da açıklayan ünlü isim aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı. Özellikle de Çağla Şikel'in bu konuyla alakalı bir yorum yapmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış