2 Ekim 2022 15:30 Güncelleme : 2 Ekim 2022 15:30

Çağla Şikel ve Emre Altuğ'dan sevgili anlaşması! Şartlarını duyanlar şok olacak

Çağla Şikel ve Emre Altuğ'dan sevgili anlaşması! Şartlarını duyanlar şok olacak

Ünlü oyuncu ve sunucu Çağla Şikel ve Emre Altuğ çiftinin sevgili anlaşması yaptıkları ortaya çıktı. Öyle bir şartlar koymuşlar ki duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. İşte detayları..

Ünlü manken Çağla Şikel ünlü sanatçı Emre Altuğ ile 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. 2015 yılında boşanan ünlü çift hakkında sevgililik sözleşmesi yaptıkları ortaya çıktı. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Çağla Şikel ve Emre Altuğ evliliğinde son gelişme

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ ve ünlü manken Çağla Şikel 2008 yılında nikah masasına oturmuş fakat evlilikleri 2015 yılında son bulmuştu. İkilinin beraber geçen evlilik yıllarından dünyaya Kuzey ve Uzay adında iki oğulları dünyaya geldi. Yedi yıllık evliliklerine son vermiş oldular. Her zamana örnek bir aile olmayı başardılar. Boşansalar bile çocukları için her zaman bir araya gelmiş olan çift örnek anne baba olarak her zaman parmakla gösterildiler. Şarkıcık kariyerinin yanı sıra oyunculuk da yapmakta olan ve son olarak 'Güldür Güldür Show'da seyirci karşısına çıkan ünlü şarkıcı Emre Altuğ, haziran ayında ünlü sunucu Armağan Çağlayan'ın sunmuş olduğu ve YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına misafir oldu. Şok açıklamalarda bulundu.

Çağla Şikel ve Emre Altuğ evliliğinde son gelişme

Sevgilik sözleşmemiz vardı, dedi

Armağan Çağlayan’ın programına katılan ünlü sunucu eski eşi ve kendisi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Armağan Çağlayan şu soruyu sordu “benim en çok merak ettiğim konu şu. Nasıl oluyor da bu şekilde oluyor? Çünkü bana göre sevgili olduğunuz zaman arkadaş olamazsınız. Arkadaşken de sevgili olunmaz. Ben bunu böyle düşünüyorum.” demesi ile Emre Altuğ konuştu. “Biz Çağla ile arkadaş değiliz. Aynı çocukların sadece annesi ve babayız, olaya bu şekilde bakmak lazım.

Bizim bir arkadaşlığımız yok. Ha yani şu şekilde devamlı birbirimizle görüştüğümüz bir arkadaşlık yok. Ama biz egolarımızı bir kenara bırakmayı başardık. Bu olay çok kolay bir şey de değil onu söyleyeyim. Çünkü daha yeni boşanmışsın, ayrılmışsın illa bir ego savaşı olur bizde olmadı.” ifadeler ile ilişkilerini özetledi. İkilinin yapmış olduğu bir sevgililik sözleşmesi olduğu da ortaya çıktı. İkilinin anlaşma maddesinden birisi ise “eğer haklarında herhangi biri ile ilişki haberi çıkarsa yüklü bir tazminat ödeyecekleri” belirtildi. Bunu duyan sevdikleri bu anlaşmanın olduğunu bilmediklerini dile getirdiler.

Sevgilik sözleşmemiz vardı, dedi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış