22 Kasım 2022 10:04 Güncelleme : 22 Kasım 2022 10:04

Çağlar Ökten'den biricik eşi Seda Sayan'a doğum günü hazırlığı! Bakın tek kuruşa bile acımadı ne yaptı?

Çağlar Ökten'den biricik eşi Seda Sayan'a doğum günü hazırlığı! Bakın tek kuruşa bile acımadı ne yaptı?

Televizyon ekranlarının en sevilen yüzlerinden birisi olan Seda Sayan geçtiğimiz dönemlerde dünya evine girmişti. 60 yaşına basacak olan ünlü şarkıcı Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evlenmişti. İlerleyen günlerde doğum günü olan Seda Sayan'a kocası Çağlar Ökten'den milyon liralık hediye geldi. İşte Çağlar Ökten tarafından alınan hediyeye dair tüm detaylar...

Seda Sayan'ın doğum günü!

Televizyon dünyasının en ünlü isimlerinden birisi olan Seda Sayan geçtiğimiz aylarda Çağlar Ökten ile evlenerek dünya evine giriş yaptı. Oldukça mutlu bir evlilik yaşayan ünlü çiftin aşkları dillere destan oldu. Çok ihtişamlı bir evlenme teklifi ile birliktelik yaşayan çift aşklarını neredeyse her dakika dile getiriyor. Seda Sayan'ın doğum günü için sürpriz çalışmalarına başlayan Çağlar Ökten'in yaptığını duyanlar kulaklarına inanamadı. Ağızları açık bıraktıran olay kısa sürede sosyal medya gündemine oturdu.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan geçtiğimiz günlerde bazı açıklamalarda bulundu. Seda Sayan yaptığı açıklamalarda, "Çağlar asla eli havada bir adam değil, ben bir prensle evlendim arkadaşlar. Böyle bir şey yok benim kocam prens” sözlerine yer verdi. Çıkan boşanma iddialarına yanıt veren ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın bu sözleri dikkat çekti. 

Seda Sayan'ın doğum günü!

Çağlar Ökten'den büyük hamle!

Doğum gününün yaklaşmasıyla birlikte tamamen merak konusu olan olay hakkında sosyal medyada bazı iddialar dönüyor. Sosyal medyada dönen iddialara göre Çağlar Ökten, canından çok sevdiği Seda Sayan'ın doğum gününü aşıklar şehri olarak da bilenen Paris'te kutlayacak. Eyfel kulesi yakınlarında bir mekân ayarlama gayreti gösteren Çağlar Ökten, söylenenlere göre kendi elleriyle yemek pişirmeyi de hedefliyor.

Doğum gününü baş başa geçirmeyi planlayan çift tarafında ise Çağlar Ökten'in Seda Sayanı sürekli olarak tembihlediği de söylenenler arasında yer alıyor. Romantikliği ile gündemden düşmeyen Seda Sayan'ın kocası Çağlar Ökten'in yaptıkları ise sosyal medyada olay yarattı. Milyonlarca takipçilerinin merakla beklediği doğum günü detayı hakkında yaşananlar merak konusu oldu.  

Etiketler

Gündem   Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış