23 Eylül 2022 17:13 Güncelleme : 23 Eylül 2022 17:13

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enes Arıkan diziden ayrılıyor mu? Düğünde terkedilince canına kıymıştı

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enes Arıkan diziden ayrılıyor mu? Düğünde terkedilince canına kıymıştı

Milyonlarca televizyon severin soluksuz şekilde takip ettiği Camdaki Kız dizisi, yeni sezonuyla birlikte izleyicilere merhaba dedi. Geçtiğimiz sezonun son bölümünde Muzo’nun düğünde terk edilmesi, herkesin aklına Enis Arıkan’ın diziye veda edip etmeyeceği sorusunu getirmişti. İşte, Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine hayat vererek yoğun kitlelere ulaşmayı başaran Enis Arıkan’ın projeye devam edip etmeyeceğine dair ortaya çıkan son gelişmeler.

Kanal D ekranlarında milyonlarca izleyiciyi televizyonları başına bağlayan Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz akşam yeni sezon bölümüyle sevenlerine merhaba demişti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan dizide birçok gelişmenin yaşandığı görülürken en çok merak edilen konulardan biri de Muzo karakterine hayat veren Enes Arıkan’ın diziye devam edip etmeyeceğiydi. İşte, Camdaki Kız dizisi hayranları tarafından sürekli araştırılan o konuya dair merak edilen tüm detaylar.

Camdaki Kız’ın Hayri’si dizinin yeni sezonuna dair açıklamalarda bulundu!

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine hayat vererek milyonlarca kişinin gönlünü kazanmayı başaran Cihangir Ceyhan, geçtiğimiz günlerde yapımın yeni sezonuna dair açıklamalarda bulunmuştu. Ceyhan, ‘’Biz hikayemize yeni sezonda da güveniyoruz. Ekip arkadaşlarımızın yanı sıra yönetmenlerimiz ve set çalışanlarımızla birlikte güzel bir hava yakaladık. Hayri ve Nalan’ın yeni sezonda yakınlaştıklarını hep birlikte gördük zaten. Gerçekten daha fazlasını biz bile bilmiyoruz. Senaryo bize ulaştığı zaman biz de gelişmeleri öğrenmiş oluyoruz. Hayri veya Muzo fark etmez, herkesi güzel ve heyecanlı bir serüvenin beklediğini söyleyebilirim.’’ ifadelerini kullandı. Şimdi dizide Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan’ın yapıma devam edip etmeyeceği konusunda bakalım. 

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış