25 Haziran 2022 13:32 Güncelleme : 25 Haziran 2022 13:32

Canan Karatay Bunu Yiyenlerin Estetik Operasyonlara İhtiyacı Yok Dedi! Bu Yağ Resmen Gençliğin İksiri

Canan Karatay Bunu Yiyenlerin Estetik Operasyonlara İhtiyacı Yok Dedi! Bu Yağ Resmen Gençliğin İksiri

Canan Karatay’dan gençlik iksiri diyebileceğimiz önemli bir açıklama geldi. Bu yağ ile beslenen kişilerin estetik operasyonlara ihtiyacı kalmayacak. Genç ve fit görünmek isteyen kişiler bu yağı öğünlerinden eksik etmesinler.

Önemli açıklamalarıyla gündemde adından sık sık bahsettiren Prof. Dr. Canan Karatay’dan önemli bir açıklama daha geldi. Özellikle sağlıklı yaşam ve beslenme üzerine verdiği önerileriyle gündemde yer alan Canan Karatay bu sefer de genç ve fit görünmek isteyen kişilere seslendi. Düzenli olarak tüketildiğinde gençlik iksiri yaratan bu besininin etkilerine inanamayacaksınız. İşte Canan Karatay’ın önemli açıklamaları…

Canan Karatay’dan Estetik Operasyon Geçirenlere Tavsiyeler Geldi

Prof. Dr. Canan Karatay obeziteyle ilgili önemli açıklamalarından sonra bu sefer de estetik operasyon geçiren kişilere seslendi. Güzelleşme uğruna bıçak altına yatılmaması gerektiğini belirtti ve önemli açıklamalara imza attı. Genç kalmak ve fit görünmek isteyen kişilerin tüketmesi gereken o besini anlattı. Açıklamalarında estetik operasyon kişilere seslenen Canan Karatay, iyileştiren yağ olarak adlandırdığı Omega-3’ün yaşlanma karşıtı olduğundan bahsetti. Omega-3 aynı zamanda zayıflamak isteyen kişilerin de zayıflamasına yardımcı olduğunu ve tüketilmesi gerektiğini dile getirdi.

Prof. Dr. Canan Karatay, Omega-3’ün düzenli olarak yiyeceklerle birlikte veya gıda şeklinde alınması gerektiğini dile getirdi. Omega-3 sayesinde yaşlılık belirtilerinin geciktiğini ve yaşlılığı önlediğini dile getiren Canan Karatay, estetik operasyon yaptıran kişilerin Omega-3 tüketmesi gerektiğini belirtti.

Canan Karatay’dan Estetik Operasyon Geçirenlere Tavsiyeler Geldi

Omega-3 Hangi Besinlerde Bulunuyor?

Prof. Dr. Canan Karatay’ın bahsettiği Omega-3’ü düzenli olarak tüketmemiz gerekiyor. Peki, Omega-3 hangi besinlerde bulunuyor?

  •  Uskumru
  •  Ceviz
  •  İstiridye
  •  Somon
  •  Keten Tohumu
  •  Morina Balığı
  •  Soya Fasulyesi
  •  Chia Tohumu

Omega-3 genellikle yağlı balıklarda bulunmaktadır. Omega-3, yaşlanma karşıtı olurken aynı zamanda da ani ölümleri de engellemektedir. Bunun yanında bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve hasta olmamızı da önler. Aynı zamanda cildi güzelleştirir, kolon kanser, meme kanseri gibi hastalıklarında oluşmasını önler. Kalp krizi, hipertansiyon, felç, diyabet hastalığı, obezite gibi sorunların da ortadan kalkmasına yardımcı olmaktadır. Bunun yanında sinir sistemine de oldukça iyi gelmektedir.

Omega-3 Hangi Besinlerde Bulunuyor?

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış