6 Mart 2024 09:32 Güncelleme : 6 Mart 2024 09:32

Canan Karatay gençlik resimlerini paylaştı, gören bir daha baktı! Bakın Canan Karatay gençliğinde nasılmış

Canan Karatay gençlik resimlerini paylaştı, gören bir daha baktı! Bakın Canan Karatay gençliğinde nasılmış

Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme konularında yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Yaptığı açıklamalar ile oldukça şaşırtan Canan Karatay birçok kişi tarafından sevilerek takip ediliyor. Sevilen doktor katıldığı televizyon programları ve yazdığı kitapları ile adından sıkça söz ettiriyor. Canan Karatay gençlik resimlerini paylaştı, gören bir daha baktı! Bakın Canan Karatay gençliğinde nasılmış...

Canan Karatay uzun yıllardır ekranlarda birçok programa katılarak farklı bilgiler vermeye devam ediyor. Karatay herkes tarafından sevilirken yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme düşüyor. Sağlık alanında çeşitli konularda verdiği bilgiler ile tanınıyor ve oldukça fazla takip ediliyor. Deneyimli doktor Canan Karatay'ın özel yaşamı ile ilgili çok az detay biliniyor. Son paylaşımında gençlik fotoğraflarını paylaşan Canan Karatay görenleri şaşkına çevirdi.

Geliştirdiği ''Karatay Diyeti'' ve kitapları ile tanınan İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, sık sık sağlıklı yaşam tavsiyeleriyle adından söz ettiriyor. Obeziteye savaş açan ünlü doktor verdiği diyet listeleri ile herkesi şaşırtıyor. Adından sıkça söz ettiren sağlıklı beslenme uzmanı Canan Karatay son paylaşımıyla yine gündemde yerini aldı. Yaptığı paylaşımda gençlik hallerini televizyon ekranlarında paylaşan Canan Karatay gören herkesi şaşkına çevirdi.

Ünlü doktorun 57 yıl önceki hali görenleri şaşırttı

Ünlü doktorun 57 yıl önceki halleri gören herkesi şaşkına çevirdi. Prof. Doktor Canan Karatay geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir televizyon programında gençlik hallerini paylaşmış ve gören herkesi şaşkına çevirmişti. 79 yaşındaki ünlü doktor Karatay'ın 57 yıl önceki halleri gündem oldu. Fotoğrafların çekildiği zamanda 22 yaşında olduğunu belirten Canan Karatay'ın gençlik hallerine birçok yorum geldi. İşte çok konuşulan o fotoğrafları sizlerle paylaştık.

Ünlü doktorun 57 yıl önceki hali görenleri şaşırttı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

5 Yorum Yapılmış
  1. Hakkarili

    Allah uzun ömürler versin değerli hocamıza

    13-12-2022 18:22
  2. İsmail Kyglroglu

    Seviyorum bu hanımefendiyi.allah uzun ömür versin

    05-12-2022 16:05
  3. Orhan

    ALLAH'TAN ilk önce canan anneme sağlık sıhhat afiyet diliyorum Rabbim canan anneyi her iki cihanda güldürsün amin

    03-12-2022 00:28
  4. Belma

    Zeki ve çok kibar hayatımda gördüğüm en güzel insan kalbimdesin canan hocam

    01-12-2022 11:37
  5. Özlem

    Yaa sen çok tatlı bir kadınsın ve ne yazikki değerini bilen yok Allah sana uzun ömürler versin çok kıymetli bir bilim kadınısın seni çok seviyoruz

    30-11-2022 20:36