16 Şubat 2022 20:30 Güncelleme : 16 Şubat 2022 15:35

Canan Karatay İncecik Vücudun Sırrını Açıkladı! Bu Besinler Dal Gibi Yapıyor

Canan Karatay İncecik Vücudun Sırrını Açıkladı! Bu Besinler Dal Gibi Yapıyor

Canan Karatay diyetinin püf noktaları nelerdir. Sizde sağlıklı aynı zamanda rahatça vereceğiniz bir diyet programı arıyorsanız bunu tercih etmeniz gerekiyor.

Rahat hareket etmek ve sağlıklı yaşamak için incecik bir vücuda sahip olmak isteyenlere sevindirici haber Canan Karatay tarafından geldi. İnsanları sağlıklı beslenerek incecik bir vücuda yönlendiren bu diyetin birçok püf noktası bulunuyor.

Kimileri için kilo vermek adeta bir işkenceye dönüşüyor. Birçok insan sadece yemeyerek kilo vermek istedikleri için sağlıklarından dahi oluyor. Ancak bazı püf noktalara dikkat ederek örneğin karbonhidrat tüketimini bırakıp, proteine geçiş yaparak istediğinize ulaşmanız daha kolay oluyor. Bu konuda açıklamalar Prof. Dr. Canan Karatay’dan geldi. 

Canan Karatay Diyetinin Önemli Noktaları Nelerdir?

Hızlıca kilo vermek ve aynı zamanda sağlığınızı kaybetmek istemiyorsanız ünlü doktor tarafından sunulan bir diyet programını mutlaka denemeniz tavsiye ediliyor.

Öncelikle her gün standart olarak 40 ile 60 dakika arasında yürüyüş yapmanız tavsiye ediliyor. Diyetin en önemli noktasıysa her gün ortalama 8 ile 10 su bardağı ile su içilmesi olduğu aktarılıyor. Diyette tüketilecek olan yemeklerin düşük ısıda pişirilmesi tavsiye ediliyor. Salatalarda mutlaka limon suyu, sirke ve zeytinyağı olması gerektiği aktarılıyor.

Canan Karatay diyetinde uyulması gereken kurallardan birisi de gazlı, alkollü ve hazır meyve sularının yasak olması dikkat ediyor. Bunlara uyulmadığı taktirde bu diyetin size istediğinizi rahatça vermesinin mümkün olmayacağı da aktarılıyor. 

Diyette Uyulması Gereken Önemli Kurallar Var

Canan Karatay isimli diyet programında birçok uyulması gereken kural var. Tüketmeyeceğiniz ürünler arasında patates, pirinç, yapan tatlandırıcı ve ekmek olmaması gerekiyor. Yani içerisinde yüksek karbonhidrat bulunduran besinlerin tüketilmesine izin verilmiyor. Hayalinizde ki beden ölçülerine ulaşmak için bunu mutlak yapmanız gerekiyor.

Bu besinlere alternatif olarak fıstık, fındık, ceviz ve badem gibi kuru yemişlerin tercih edilmesi tavsiye ediliyor. Özellikle makarna ve pirinç tüketiminin kesinlikle yasak olduğu bu diyet programında her gün bir tabak kadar meyve tüketimine izin veriliyor.

Sadece zeytinyağının içerisinde kekik ve nane eklenerek sadece tüketilmesine izin veriliyor. Ancak yemeklerde ay çiçek yağı ve mısır özü yağlarının tüketilmesinin yasak olduğunun unutulmaması isteniyor. Ancak o zaman istediğiniz taze ve sıkı vücuda sahip olmanız mümkün olabildiği aktarılıyor. 

Etiketler

Yaşam   Kadın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış