29 Eylül 2022 15:00 Güncelleme : 29 Eylül 2022 15:00

Canan Karatay kolajenin en çok bulunduğu besini açıkladı! Bol bol için vücudu yenileyin

Canan Karatay kolajenin en çok bulunduğu besini açıkladı! Bol bol için vücudu yenileyin

Canan Karatay’dan herkesin bildiği o yanlış hakkında açıklama geldi. TRT 1 ekranlarındaki bir programa katılan Canan Karatay önemli açıklamalarda bulundu. Ezber bozan açıklamalarıyla gündemde de büyük ses getiren Canan Karatay, en güçlü kolajeni açıkladı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Canan Karatay, herkesin bildiği o yanlışı dile getirdi. Kemik suyunun kolesterolü yükseltmediğini belirten Canan Karatay, önemli açıklamalarda bulundu. Ezber bozan açıklamalara imza atan Canan Karatay’ın bu açıklamaları gündemde de yerini aldı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Ezber bozan açıklamalar geldi

Açıklamalarıyla gündemde sık sık adından söz ettiren Canan Karatay, yine ezber bozan ifadeler kullandı. Kemik suyunun kolesterole sebep olmadığını ifade eden Canan Karatay, kolesterolün vücuda faydalı olduğunu ve yapılan açıklamaların endüstriyel bir yalan olduğunu da ifade etti. Güçlü bir kolajen olan kemik suyunu yediden yetmişe herkesin içirilmesi gerektiğini ifade eden Karatay, kolesterolün karaciğer ve akciğerdeki enzimleri çalıştırmada faydalı olduğunu da belirtti.

Ezber bozan açıklamalar geldi

Kolesterol hakkında konuştu

Gündemde sık sık açıklamalarıyla adından söz ettiren Canan Karatay, yine ezber bozan açıklamalara imza attı. Açıklamalarında; “Kolesterol kalp krizine neden olmaz bu yalan. İnsan vücudunda sadece kolesterol kalp krizi yapıyor demek büyük bir hata olur. Kalp krizini en çok stres tetikler, kalp krizi genetik değildir. Onu tetikleyen çevresel faktörlerdir. Uyuyan gen faktörünü uyandırmak kolaydır. Ancak sağlıklı beslenmek bunu hayat boyu önler. Gün içinde tavuk suyu yerine bol bol kemik suyu için. Kemik suyu vücudu yeniler. Kemik suyu, sağlıklı kolesterol barındırır. Bu da kalbin gelişimini sağlar. En güçlü kolajendir” ifadelerini kullandı.

Kemik suyunun hücrelerin yenilenmesini desteklediğini ve kelle paçanın kolesterolü yükseltmediğini, bunun toplum içinde en büyük yanlış bilgi olduğunu ifade eden Canan Karatay, kemikteki minerallerin çok önemli olduğunu dile getirdi. En doğal kolajen olduğunu belirten Karatay, ek takviyeli kolaen tabletlerin vücuda fayda sağlamadığını ve aksine atık gıda bıraktığını da dile getirdi.

Kolesterol hakkında konuştu

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış