26 Eylül 2022 13:30 Güncelleme : 26 Eylül 2022 13:30

Cildinizi güneş vurmuş gibi aydınlatan 3 doğal formül! Sırrınızı öğrenmek için kırk takla atacaklar

Cildinizi güneş vurmuş gibi aydınlatan 3 doğal formül! Sırrınızı öğrenmek için kırk takla atacaklar

Kuru ve nemsiz cilt görünümünden kurtulmak isteyenler için hazırlanan bu doğal formüller kurtarıcınız olacak. Cansız ve donuk görüntünüzü değiştirmek isteyenler bu yöntemlerle birlikte cildinizi doğal bir şekilde aydınlatabilirsiniz. Peki, bu yöntemler nelerdir?

Yanlış cilt bakımları, kuru cilt bir süre sonra cildinizin donuk ve cansız görünmesine sebep olabilir. Bunun için doğal ve etkili bir yöntem arıyorsanız bu yöntemlere göz atabilirsiniz. Doğal olarak cildinizin aydınlanmasını sağlayan bu cilt bakım yöntemleri hem kolay hem de oldukça pratik. İşte cildinizi aydınlatacak o yöntemler…

Yoğurt ve bal maskesi

Cildinizin kuruluğunu ve cansız görünümünü alacak olan bir yöntemden biri de yoğurt ve bal maskesidir. Cildi besleyen bu maske için; 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yemek kaşığı bal gereklidir. Bu malzemeleri bir kabın içinde karıştıralım ve ince bir tabaka halinde yüzümüze maske şeklinde sürelim. Bu maskeyi yüzümüzde yaklaşık 10-15 dakika tutabiliriz. Ardından ılık su ile durulama yapalım. Etkileri arasında yoğurdun ve balın cildi nemlendirdiği ve maske olarak doğal bir bileşen olduğu söyleniyor. Keçi, koyun veya inek sütünden elde edilen yoğurtların içinde bulunan B vitamini hem cildi güçlendiriyor hem de D vitamini ve kolajen artırıcı A vitamini cildin parlamasını sağlıyor. bu doğal maskenin hafta 2-3 defa düzenli şekilde kullanılması tavsiye edilmektedir.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış