14 Şubat 2022 22:15 Güncelleme : 14 Şubat 2022 21:48

Citroen C3 İçin İnanılmaz İndirim Yaptı! Bu Fiyata Bir Daha SUV Alamazsınız

Citroen C3 İçin İnanılmaz İndirim Yaptı! Bu Fiyata Bir Daha SUV Alamazsınız

SUV meraklılarının son dönemlerde en dikkat etmesi gereken indirimlerin başında inanılmaz kampanya ve indirimlere imza atan Citroen C3 geliyor. Yapılan indirimlerden sonra bu fiyatlara SUV almak imkansız dedirtti.

Citroen C3 Aircross güncel fiyat listesi görenleri hem çok şaşırttı hem de oldukça sevindirdi. Son dönemlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle araç piyasası da oldukça durgunlaşmış ve şaşırtan fiyatlara otomobil satmaya başlamıştı. Öyle ki bazı durumlarda zaman zaman ikinci el araçların sıfırlarından daha pahalı olduğunu görmeniz de mümkün hale gelmişti. Yeni yılın gelmesiyle birlikte pek çok araç firması çeşitli kampanya ve indirimler yapmaya başlarken Citroen de o firmalardan geri kalmadı. Hatta Citroen’in çeşitli kampanyalarının diğer araç firmalarının kampanyalarına göre çok daha avantajlı olduğu görüldü. Sıfır araçlarda yapılan ÖTV indiriminin de sıfır araç fiyatlarını yüzde 15 miktarında düşürdüğü göz önünde bulundurulduğunda SUV tarzında bir Citroen C3 sahibi olmak çok daha kolaylaştı ve maalesef ki önümüzdeki yıllarda bu fiyatlardan sıfır bir SUV araç sahibi olmanın imkansızla eşdeğer olacağı öngörüldü. 

Citroen C3 SUV Severlerin Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Citroen C3 Aircross B-SUV alanında dikkat çeken ve ön plana çıkan araç markalarının başında yer alırken pek çok kişi yapılan kampanya ve indirimler sonucunda fiyatının ne ölçüde değiştiğini merak etmeye başladı. Araç piyasasındaki değişim ve dönüşümler hız kesmeden devam ederken, pek çok uzman yetkili kişiler tarafından en erken zamanda araç almanın özellikle de bu yapıla kampanyalardan faydalanmanın önemi vurgulandı. Tüm ekonomi ve para piyasasındaki değişimler göz önüne alındığında çok kısa bir süre içerisinde araç fiyatlarının artması ihtimalinin olduğu ve hatta fiyatların ikiye katlanma olasılığının bile söz konusu olduğu dile getirildi. 

Citroen C3 Fiyatları

B-SUV alanında dikkat çeken Citroen C3 Aircross, baz donanım seviyesinde 465.000 TL’lik bir fiyat ile karşımıza çıkarken, giriş paketine manuel yerine otomatik şanzıman konması aracı diğer rakiplerinin bir tık ötesine taşımaya yetiyor. Citroen C3 Aircross en yüksek donanım paketinin fiyatı ise 539.000 TL olarak piyasa da önemli yerini koruyor.

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış