18 Şubat 2022 21:01 Güncelleme : 18 Şubat 2022 21:01

Çok Güzel Hareketler Final Yapmıştı! Yeni Kanalı Açıklandı! Bomba Gibi Geri Geliyor

Çok Güzel Hareketler Final Yapmıştı! Yeni Kanalı Açıklandı! Bomba Gibi Geri Geliyor

Ekranların sevilen programlarından olan Çok Güzel Hareketler geri dönüyor. Programın fanları sevinçli. Daha önce Kanal D’de izlediğimiz fenomen komedi programını artık Türkiye'nin ilk özel kanalı olma özelliğine sahip Star TV ekranlarında izleyeceğiz.

Daha önce Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, kanal D ile olan anlaşmaları bitince final yaparak ekranlara veda etmişti. Bu haber, programı sevenleri bir hayli üzmüştü. Ancak kısa bir aradan sonra program geri döneceğini açıkladı. Artık Kanal D ekranlarında değil, Star TV ekranlarında seyirciyle bulmaya hazırlanan Çok Güzel Hareketler 2, kısa süre sonra yayınlanmaya başlayacak.

Beklenen Geri Geliyor, Mart Ayını Bekleyin

İzleyiciler tarafından oldukça sevilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2’nin Mart ayı ile yeniden ekranlara gelmesi bekleniyor. Alınan bilgilere göre kanal ile program anlaşmayı sağlanmış bulunmakta. Mart ayı itibarıyla Star TV ekranlarında Çok Güzel Hareketler 2’yi yeniden izleyebileceğiz.

Daha önce de programın geri döneceğine dair iddialar bulunuyordu. Ancak iddialar bu programın, dijital platformda gösterileceği yönündeydi. 31 Ocak’ta final yapan program, yine televizyonlarda yer alacak. Kanal D’den Star TV’ye taşınan eğlence programı, mart ayı itibarıyla sevenlerini bekliyor olacak.

Beklenen Geri Geliyor, Mart Ayını Bekleyin

Programın Kadrosu değişecek mi?

Komedi türünde ekranlarda yer alan program, yaklaşık 3 senedir Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyordu. Programın yönetmenliğini yapan usta oyuncu Yılmaz Erdoğan bir süre sonra bu görevi, programda yer alan oyunculardan Eser Yenenler’e devretmişti. BKM Mutfak ekibi tarafından yürütülen programın oyuncuları dönem dönem değişmektedir.

Kadroda yer alan isimlerin bir kısmı ayrılırken, yeni isimler katılarak program devam ettirilmiştir. Ancak yeniden ekranlara gelmesi planlanan programın oyuncu kadrosuna dair henüz net bir açıklama yok. Program, geçen sene yer alan ekiple mi devam edecek yoksa yeni oyuncular dahil olacak mı? Bu sorular da izleyici tarafından merak edilen konular arasında.

En son 109. bölümüyle final yaparak izleyiciye veda eden sevilen program, kısa bir süre sonra tekrar izleyici buluşacak. Son bölümü 2022’nin Ocak ayında ekranlara gelen ÇGHB 2'nin yeni bölümünün yayın tarihi heyecanla bekleniyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış