28 Temmuz 2022 18:02 Güncelleme : 28 Temmuz 2022 18:02

Çöp evde bulunan Muhammed’in son hali gözleri yaşarttı! Saçları ve tırnakları kesilen Muhammed’in ilk isteği o oldu

Çöp evde bulunan Muhammed’in son hali gözleri yaşarttı! Saçları ve tırnakları kesilen Muhammed’in ilk isteği o oldu

Geçtiğimiz aylarda Bursa’da yer alan bir çöp evde teyzesi tarafından oda içerisinde kilitli tutulduğu öğrenilen Cem Muhammed, evi temizlemeye gelen ekipler tarafından bulunmuş ve hemen tedavi altına alınmıştı. Tüm Türkiye’nin hüzünle takip ettiği küçük çocuktan şimdilerde sevindiren haberler gelmeye başladı. Talihsiz Muhammed, yetkililerden talep ettiği ilk isteği ile herkesi gözyaşlarına boğdu. İşte, Bursa’daki bir çöp evden ölmek üzereyken kurtarılan küçük Muhammed’e dair aktarılan son gelişmelerin merak edilen tüm detayları.

Bursa’da komşuların kokudan rahatsız olmasıyla girilen çöp evde kilitli bir odada tutulduğu öğrenilen 9 yaşındaki Cem Muhammed, şimdilerde yetkililer tarafından korunaklı bir yere götürülerek milyonların yüreğine su serpmişti. Teyzesi tarafından çöplerin içerisinde kilitli bir odada tutulduğu anlaşılan talihsiz çocuk, Antalya’da devlet korumasına alınmıştı.

Tüm Türkiye’nin konuştuğu Cem Muhammed, çöp evden kurtarıldığı ilk anda tedavisinin ardından berbere götürülerek saçları kesilmiş ve tırnakları kesilmişti. Şimdilerde oldukça mutlu olduğu öğrenilen Cem Muhammed, yetkililerden istediği ürünlerle herkesi gözyaşlarına boğdu. İşte, Bursa’daki bir çöp evde ölmek üzereyken kurtarılan Cem Muhammed’in şimdiki haline dair merak edilen tüm detaylar.

Talihsiz Muhammed ilk isteğiyle herkesi hüzünlendirmeyi başardı!

Bursa’da teyzesi tarafından çöp ev haline getirilen ve o evde kilitli bir odada zorla tutulduğu öğrenilen küçük Muhammed, şimdilerde Antalya’da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından güvenli bir yerde koruma altına alınmıştı. Yetkililer, küçük çocuğa ilk isteğinin ne olduğunu sorduklarında ise göz yaşlarına hakim olamadıklarını ifade ettiler.

Küçük Muhammed, abla ve abilerinden ilk olarak kuruyemiş ve çikolata istemiş ve çikolatayı uzun süredir yiyemediği için tadını çok özlediğini ifade etmişti. Bu sözler, basına yansıyınca milyonların hüzünlenmesine neden olurken Cem Muhammed için birçok yardım teklifi de peş peşe gelmeye başladı.

Talihsiz Muhammed ilk isteğiyle herkesi hüzünlendirmeyi başardı!

Küçük Muhammed’in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi!

Şimdilerde Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan tarafından sürekli kontrol edildiği bilinen Cem Muhammed için ilk açıklamalar gelmeye başladı. Özkan’ın yaptığı açıklamalarda, ‘’Kuzumuzun her zaman yanındayım. Genel durumunun gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Beraber gülüp eğleniyoruz. Bir beslenme geriliği mevcut ama 1 yıl içerisinde toparlanacağını biliyoruz. Ruhsal travmaları için de elimizden ne geliyorsa yapacağız!’’ ifadelerini kullandı.

Küçük Muhammed’in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi!

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış