21 Mayıs 2022 17:45 Güncelleme : 21 Mayıs 2022 17:45

Cübbeli Hocaya Aşk İtirafında Bulunmuştu! Sisi’nin Bu Sözlerinden Sonra Cübbeli Hoca’dan Şok Hamle!

Cübbeli Hocaya Aşk İtirafında Bulunmuştu! Sisi’nin Bu Sözlerinden Sonra Cübbeli Hoca’dan Şok Hamle!

Sunduğu magazin programları ve yaptığı ani çıkışlarla sürekli gündeme gelen Seyhan Soylu, geçtiğimiz günlerde Cübbeli Ahmet Hoca için yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Cübbeli'ye aşkını ilan eden Seyhan Soylu, hiç beklemediği bir tavırla karşılaştı. İşte, Cübbeli Ahmet Hoca tarafından alınan ve Seyhan Soylu'yu hüzne boğan o karara dair merak edilen tüm detaylar.

Magazin programlarının aranan sunucularından biri olan Seyhan Soylu, yaptığı çıkışlarla gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde Cübbeli Ahmet Hoca için şok sözler sarf eden ünlü isim, ona olan aşkını adeta itiraf etmişti. Fakat Sisi’nin Cübbeli’den aldığı cevap çok sert oldu.

Şimdilerde Youtube üzerinden yayına gelen Al Sana Haber programıyla adından sıklıkla söz ettiren Seyhan Soylu, geçtiğimiz günlerde Cübbeli Ahmet Hoca için Kıvanç Tatlıtuğ yerine onu seçerim demişti. Fakat bu sözler, hocayı bir hayli kızdırdı. İşte, Cübbeli Ahmet Hoca’nın Seyhan Soylu’ya karşı aldığı karara dair merak edilen tüm detaylar.

Cübbeli Ahmet Hoca Seyhan Soylu’nun O İfadelerini Mahkeme Kararıyla Kaldırttı!

Seyhan Soylu, geçtiğimiz günlerde Gökay Kalaycıoğlu ile yaptığı bir röportaj sırasında ‘’Kıvanç Tatlıtuğ’u beğeniyor musun?’’ sorusuna ‘’Kıvanç yerine Cübbeli Ahmet Hoca’yı tercih ederim. Zekası beni tahrik ediyor. İnanılmaz seksi buluyorum onu. Evli olmasaydı ona hemen evlilik teklifi ederdim.’’ ifadelerini kullanmıştı.

Seyhan Soylu tarafından yapılan itirafa çok sinirlenen Cübbeli Ahmet Hoca, Seyhan Soylu’yu mahkemeye vererek röportajın kendisiyle ilgili olan bölümünü kaldırttı. Bu haber, ünlü magazin sunucusu Seyhan Soylu’yu bir hayli üzdü. Şimdilerde ise Seyhan Soylu’nun bu karara verdiği o cevap, milyonların ağzını açık bıraktı.

Cübbeli Ahmet Hoca Seyhan Soylu’nun O İfadelerini Mahkeme Kararıyla Kaldırttı!

Seyhan Soylu Cübbeli Ahmet’in Mahkeme Kararına Tepki Gösterdi!

Mahkemenin verdiği karar karşısında hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden Seyhan Soylu, ‘’Ben Cübbeli Ahmet Hoca’ya bir hakaret veya kötü söz etmedim. Bu kararı doğru bulmuyorum. Bir üst mahkemeye giderek itiraz edeceğim. Biz ona hakaret etmedik, aksine onurlandırdık. Kalbimden geçenleri söyledim. Bu açıklamanın içerisinde hiciv de yer alıyor. Çok yakışıklı adamlara ben güvenmem. Benim için ilim irfan sahibi olması çok daha önemli. Cübbeli Ahmet gibi nazik ve bilgili adamları çok beğeniyorum.’’ ifadelerini kullandı. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Cübbeli Ahmet Hoca’nın bu sözlere nasıl bir cevap vereceğini merakla beklemeye başladı. 

Seyhan Soylu Cübbeli Ahmet’in Mahkeme Kararına Tepki Gösterdi!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış