2 Ekim 2022 12:00 Güncelleme : 2 Ekim 2022 12:00

Çukur dizisinden o haber sızdırıldı! Büyük sürprize hazır olun, Çukur geri dönüyor

Çukur dizisinden o haber sızdırıldı! Büyük sürprize hazır olun, Çukur geri dönüyor

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Çukur dizisinin tekrardan ekranlara döneceği söyleniyor. Dizinin daha sağlam bir kadro ve senaryoyla tekrardan çekileceği gündemde büyük ses getirdi. Çukur dizisinin izleyicileri bu haber karşısında adeta havalara uçtu.

Bir dönemin reyting rekorları kıran mafya dizilerinden Çukur, 2021 yılında final yapmıştı. Şimdilerde gündemde büyük ses getiren bir iddia ortaya atıldı. Dizinin tekrardan daha sağlam bir kadro ve senaryo ile yeniden çekileceği söyleniyor. Dizinin izleyici kitlesi bu haber karşısında oldukça heyecanlandı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Çukur ekranlara mı dönüyor?

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Çukur, 2017 yılında ilk bölümünden bu yana ekranlara damgasını vurmuştu. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Çukur dizisinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Koçak Köstengil, Damla Sönmez gibi pek çok başarılı isim bir arada bulunuyordu. Dizinin her bölümü adeta izleyicileri ekran başına kilitlerken, dizi final bölümüyle 2021 yılında ekranlara veda etti. Final sahnesiyle gündemi derinden sallayan Çukur dizisi, izleyicilerini derinden üzerken, şimdilerde de ortaya bir iddia atıldı. Bu iddia gündeme bomba gibi düşerken, gözler de Çukur ekibine çevrildi.

Çukur ekranlara mı dönüyor?

Eski oyuncularıyla anlaştığı söyleniyor

Ay Yapım imzalı dizi, ekranlarda reyting rekorları kırarken, 2021 yılında final bölümüyle izleyenlerini oldukça üzmüştü. Şimdilerde dizinin ekranlara yeniden döneceği iddiası, pek çok kişiyi heyecanlandırdı. Dizinin eski kadrosunun tekrardan olup olmayacağı merak edilirken, eski ekibin birçok ismiyle anlaştığı ve daha sağlam bir senaryo ile tekrardan çekileceği söyleniyor. Dizinin yeniden çekileceği iddiaları gündemde hızlı bir şekilde yayılırken, izleyici kitlesi de adeta bu haberin ardından havaya uçtular.

Ortaya atılan iddialar arasında dizisinin yeniden çekilmesi durumunda “Exxen” platformu üzerinde yayınlanacağı da söyleniyor. Dizinin eski oyuncu kadrosundan pek çok isimle anlaştığı iddia edilirken, kimlerin olacağı da merak konusu oldu. Bu iddialar gündemde büyük ses getirirken, gözler de Çukur dizi ekibine ve oyuncu kadrosuna çevrildi. Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Eski oyuncularıyla anlaştığı söyleniyor

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

1 Yorum Yapılmış
  1. Özlem duran

    Bence başlasın iyi olur

    04-10-2022 08:49