25 Mayıs 2022 23:31 Güncelleme : 25 Mayıs 2022 23:31

Çukur’un Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı Olan Oyuncusu Mini Etekli Dansıyla Yıktı Geçti! Neydi Ne Oldu!

Çukur’un Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı Olan Oyuncusu Mini Etekli Dansıyla Yıktı Geçti! Neydi Ne Oldu!

Etkileyici hikayesiyle milyonları televizyon severi ekranları başına bağlamayı başaran Çukur dizisi, birçok başarılı oyuncunun da ön plana çıkmasını sağlamıştı. Bu isimlerden biri de Çukur'un sevilen karakteri Timsah Celil'e hayat veren Ahmet Melih Yılmaz oldu. Milyonların sevgilisi haline gelen isim, geçtiğimiz günlerde cinsiyet değiştirdiğini açıklayarak herkesi şok etmişti. Bu haberin yankısı devam ederken şimdilerde ünlü isim tarafından paylaşılan mini etekli dans videosu, sosyal medyayı adeta salladı. İşte, Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz tarafından mini etekle yapılan dans gösterisine dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların bir fenomen haline gelen dizisi Çukur, etkileyici hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirmeye devam ediyordu. Bu durum, geçtiğimiz aylarda final yapan dizinin hala milyonlarca kişi tarafından konuşulmasına da neden oluyordu. Şimdilerde Çukur dizisi, geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Ahmet Melih Yılmaz ile gündeme bomba gibi düşmeyi başardı.

Kendisini ‘’kadın’’ olarak adlandıran Çukur’un Timsah Celil’i Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirme operasyonu yaşamıştı. Bu durum, magazin gündemini çalkalamaya devam ederken şimdilerde ünlü oyuncu, giydiği mini eteğiyle dans videosunu yayınladı. İşte, Çukur’da Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz’ın cinsiyet değiştirdikten sonra sergilediği dans şovuyla ilgili merak edilen tüm detaylar.

Çukur’un Timsah Celil’i Mini Etekli Dans Videosuyla Görenlerin Ağzını Açık Bıraktı!

Show TV ekranlarının fırtına gibi esen dizisi Çukur, birçok ismin şöhret basamaklarını tırmanmasına da imkan sağlamıştı. Bu isimlerden biri de dizinin son sezonunda Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz oldu. Ahmet Melih Yılmaz, dizinin final yaptığı tarihten hemen sonra cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek milyonların ağzını açık bırakmıştı.

Şimdilerde Ahmet Melih Yılmaz, sosyal medya platformu üzerinden yeni halini paylaşmaya devam ediyor. Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde kendi evinden paylaştığı mini etekli dans videosuyla Çukur hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. Milyonlarca televizyon sever, o görüntüler için ‘’Nereden nereye!’’ yorumunu yaptılar.

Çukur’un Timsah Celil’i Mini Etekli Dans Videosuyla Görenlerin Ağzını Açık Bıraktı!

Ahmet Melih Yılmaz Mini Etekli Dans Şovuyla Sosyal Medyayı Karıştırdı!

Sosyal medya platformlarında yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Çukur dizisi, şimdilerde Timsah Celil karakterini canlandıran Ahmet Melih Yılmaz’ın mini etekli videosuyla gündeme gelmeyi başardı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, ‘’Timsah Celil’e ne olmuş?’’ ve ‘’Neden böyle bir şey yaptı?’’ diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Ahmet Melih Yılmaz’dan tepkilere dair gelecek net açıklamayı dört gözle beklemeye başladı. 

Ahmet Melih Yılmaz Mini Etekli Dans Şovuyla Sosyal Medyayı Karıştırdı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış