13 Ağustos 2022 16:12 Güncelleme : 13 Ağustos 2022 16:12

Çukur ve Üç Kuruş'u geride bıracak dizi haberi! Ay yapım en büyük bombasını sona saklamış

Çukur ve Üç Kuruş'u geride bıracak dizi haberi! Ay yapım en büyük bombasını sona saklamış

Ay yapım ekranlara bomba gibi bir dizi hazırlıyor. Çukur, Üç Kuruş ve İçeride dizilerinin yerini dolduracak bu dizi çok konuşulacak. Peki, bu dizinin ismi ne olacak?

Ay Yapım’ın sahibi olan Kerem Çatay, ekranların en başarılı dizilerinden olan Çukur, İçeride ve Üç Kuruş dizileriyle adeta izleyenleri ekran başına kilitledi. Soluk soluğa takip edilen bu mafya dizilerinin arasına bir yenisi daha ekleniyor. Çukur, İçeride ve Üç Kuruş dizileri ekranlara damgasını vururken, bu yeni dizi de oldukça merak edildi. Reyting rekorları kıran bu dizilerin izleyicileri de şimdiden yeni diziyi sabırsızlıkla bekliyorlar. İşte haberin merak edilen detayları…

Yeni bir dizi daha geliyor

Bir döneme damgasını vuran İçeride, Çukur ve Üç Kuruş dizilerinin arasına bir yenisi daha ekleniyor. Ay Yapım’ın hazırlayacağı bu yeni proje de şimdiden merakla bekleniyor. Ekranlara hazırlanan ve mafya türündeki bu dizi de iddialı bir çıkış yapmayı hedefliyor. Suç ve mafya konulu bu yeni projenin ismi de merak edilirken, dizinin isminin ‘Aile’ olacağı açıklandı. Bu yeni projenin senaryosunu da Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı belirtildi.

Hazırlık aşamasında olduğu belirtilen ‘Aile’ dizisi iddialı bir çıkış yapmayı hedeflerken, konusuyla da izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ile hala görüşmelerin devam ettiği ve yönetmen arayışında oldukları belirtildi. Çukur, İçeride ve Üç Kuruş dizilerinin yerini doldurmaya hazırlanan bu dizini yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Yeni bir dizi daha geliyor

İzleyiciler merakla bekliyorlar

Ay Yapım şirketinin ekranlara damgasını vuran dizilerinden Üç Kuruş, Çukur ve İçeride dizileri yayınlandıkları dönemde adeta reyting rekorları kırdı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan bu diziler adeta soluk soluğa izlendi. Yeni bir proje hazırlığında olan Ay Yapım, bu dizilerin yerini arattırmayacak bir diziye daha imza atmaya hazırlanıyor. Senaryosunun Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı bu dizinin oyuncu görüşmeleri hala devam etmektedir. Yönetmen arayışında da olan dizinin ekranlara ne zaman geleceği henüz belli olmadı. Konuyla ilgili gözler Ay Yapım şirketine çevrildi.

İzleyiciler merakla bekliyorlar

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış