26 Şubat 2022 13:46 Güncelleme : 26 Şubat 2022 13:52

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 68 Yaşında! İşte Doğum Günü Tebrikleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 68 Yaşında! İşte Doğum Günü Tebrikleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 68. yaşına girdi. Kendisini sevenler ise sosyal medyadan #İyikiDoğdunREİS etiketiyle binlerce doğum günü tebriği mesajları gönderdi.

26 Şubat 1954 tarihinde dünyaya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a doğum günü vesilesiyle tebrik mesajları yağdı. Erdoağan'ın doğumgününü #İyikiDoğdunREİS etiketinin altında on binlerce kişi kutladı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 68. doğum günü için video hazırladı.

26 Şubat 1954'te doğan Erdoğan'ın 68'inci doğum günü için Twitter'da "İyikiDoğdunREİS" etiketiyle paylaşımlar yapıldı. Paylaşımlar, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

AK Parti Ankara hesabından Erdoğan'ın 68. doğum günü için videoda şu ifadelere yer verildi;

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte nice başarı dolu senelerimiz olsun. #İyikiDoğdunREİS Allah size hayırlı uzun ömür versin, ülkemizin başından eksik etmesin.


Aliyev de Kutladı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı doğum günü dolayısıyla tebrik etti.

Aliyev mesajında, Erdoğan'ın bilge ve ileri görüşlü liderliğindeki Türkiye'nin her alanda önemli başarılar elde ettiğini, uluslararası arenada söz sahibi, büyük prestij kazanmış güçlü devlet olduğunu belirtti.

Erdoğan'ın kararlı liderliği ve çok yönlü faaliyetleri sayesinde Türkiye'nin elde ettiği kalkınma ve başarıların kendilerini içtenlikle mutlu ettiğini kaydeden Aliyev, Azerbaycan ile Türkiye ilişkilerinin bugünkü yüksek düzeye çıkarılmasında, Erdoğan'ın yeri doldurulamaz rolünün olduğunu ifade etti.

Aliyev, iki ülkenin birliği ve müttefikliğinin güçlendirilmesi için gösterdiği çabalar, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünün yeniden sağlanmasına ve toprakların kurtarılmasına verdiği destekler nedeniyle Erdoğan'ın Azerbaycan'da büyük saygı kazandığını kaydetti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından Başkan Erdoğan'ın doğum gününü kutladı. Nebati: Güçlü yarınlar ve büyük başarılar için milletine hizmet yolunda kendini adayan liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aynı davada sizlerle yürümekten büyük bir onur duyuyor, nice başarılı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış