17 Eylül 2022 17:30 Güncelleme : 17 Eylül 2022 17:30

Danilo Zanna'nın eski eşi yeni vücuduyla adeta nispet yaptı! Tuğçe Demirbilek Danilo'nun aklını karıştırmaya niyetli

Danilo Zanna'nın eski eşi yeni vücuduyla adeta nispet yaptı! Tuğçe Demirbilek Danilo'nun aklını karıştırmaya niyetli

MasterChef yarışmasının jüri üyelerinden Danilo Zanna’nın eski eşi herkesi kendine hayran bıraktı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla tüm dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Demirbilek’in bu pozları çok konuşuldu. Gündemi sallayan bu pozların ardından Danilo Zanna’nın pişman olup olmadığı soruldu.

MasterChef yarışmasını jüri üyesi olan Danilo Zanna, eski eşi Tuğçe Demirbilek ile ani bir kararla evliliklerini bitirdiler. Gündeme damgasını vuran bu boşanma haberinin ardından şimdilerde Danilo Zanna’nın yeni aşkıyla nikah masasına oturacağı konuşuluyor. Ekranlarda Elin Oğlu programıyla tanınan Danilo Zanna daha sonra MasterChef yarışmasında jüri üyeliğine devam ediyor. Gündeme damgasını vuran aşk haberlerinin ardından Danilo Zanna’nın pişman olup olmadığı oldukça merak edildi. İşte haberin detayları…

Danilo Zanna’nın Eski Eşi Tuğçe Demirbilek Pozlarıyla Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

Danilo Zanna’nın eski eşi Tuğçe Demirbilek sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla tüm gözleri üzerine çekti. Tuğçe Demirbilek’in iddialı pozları ve güzelliği birçok kişi tarafından beğenildi. 9 yıllık evliliklerini bitiren Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek’in bir de çocukları bulunuyor. Gündeme damgasını vuran bu boşanma haberinin ardından Danilo Zanna’nın hayatında başka bir kişi olduğu için boşandıkları iddia edilmişti.
Yakın zamanda çıkan iddialara göre Danilo Zanna’nın tekrardan evleneceği hatta nikah tarihlerinin, şahitlerin de belli olduğu söyleniyor. Gündeme damgasını vuran bu haberin ardından Tuğçe Demirbilek’in güzelliği ve pozları da gündemi derinden salladı. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Tuğçe Demirbilek’in verdiği pozlar ve güzelliği herkesi kendine hayran bıraktı. Görenler boşanmanın yaradığını dile getirdiler.

Danilo Zanna’nın Eski Eşi Tuğçe Demirbilek Pozlarıyla Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

Danilo Zanna Pişman Mı?

1981 yılında Giresun’da doğan Tuğçe Demirbilek, meslek olarak aşçılığı seçti. Sosyal medya hesabında yoga vb. paylaşımlarda bulunan Tuğçe Demirbilek’in paylaşımları da oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medyada yakından takip edilen Tuğçe Demirbilek’in güzelliği ve iddialı pozlarına birçok kişi iltifatta bulunuyor. Boşandıktan sonra daha da güzelleştin yorumları alan Tuğçe Demirbilek’in bu güzelliği karşısında sevenleri Danilo Zanna’nın pişman olup olmadığını merak ediyor.

Danilo Zanna Pişman Mı?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış