20 Eylül 2022 20:30 Güncelleme : 20 Eylül 2022 20:30

Değdiği yerde tüy bırakmıyor! İşte lazer merkezlerine müşteri bırakmayan tüy dökme yöntemi

Değdiği yerde tüy bırakmıyor! İşte lazer merkezlerine müşteri bırakmayan tüy dökme yöntemi

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için dışarıya yüklü miktarda ücret ödemek yerine evde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu yöntemleri deneyebilirsiniz. Evde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu tüy dökücü kremlerle istenmeyen tüylerden de kısa sürede kurtulabilirsiniz.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için türlü türlü yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerin bazıları acılı bazıları da oldukça pahalı olabiliyor. Evde hazırlayabileceğiniz bu yöntemlerle birlikte istenmeyen tüylerle mücadele edebilirsiniz. Kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz bu doğal ve bitkisel ürünlerle birçok karışım hazırlayabilirsiniz. İşte o basit ve etkili yöntemler…

Zerdeçal maskesi


Zerdeçal, tüy dökme ve istenmeyen tüylerden kurtulmak konusunda çok kullanılan ürünlerden biridir. Tüy dökme ve azaltma etkisine sahip olan zerdeçal, kıl köklerinin giderek seyrelmesini sağlamaktadır. Bunun için; 4 yemek kaşığı süt, 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 tatlı kaşığı zerdeçalı bir kabın içinde karıştıralım. Ardından uygulamak istediğiniz bölgeye sürün ve yaklaşık 10-15 dakika bekletin. Ardından ılık suyla durulama işlemi yapın. Bu karışım hafta bir defa kullanıldığında kıl köklerinin giderek seyrelmesini sağlayacaktır.


Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış