3 Ağustos 2022 22:19 Güncelleme : 3 Ağustos 2022 22:19

Demet Akalın Tuba Büyüküstün'ü yerden yere vurdu! Zeytin Ağacı filmi hakkında bakın ne dedi

Demet Akalın Tuba Büyüküstün'ü yerden yere vurdu! Zeytin Ağacı filmi hakkında bakın ne dedi

Demet Akalın yine rahat durmadı. Ünlü şarkıcı bu kez de Tuba Büyüküstün'ü yerden yere vurdu! Oyuncunun yer aldığı dizi ile alakalı açıklama yapan şarkıcı takipçilerinden tepki aldı.

Sosyal medya de yapmış olduğu yorumları sık sık gündem olmayı başaran Demet Akalın bu kez dijital platformda yayınlanan bir yapımı eleştirdi. Özellikle de sık sık takipçileri ile laf dalaşına girmeyi seven Demet Akalın Tuba Büyüküstün'ün de yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi ile alakalı bir yorum yaptı ve o yorumlar tam anlamıyla alay konusu oldu.

Demet Akalın yapmış olduğu açıklamada "Uykusuz bayağı sardı Zeytin Ağacı. Tuba bile iyi oynuyor o kadar güzel düşünün dur bakalım..." ifadelerini kullandığı Demet Akalın'ın bu yorumuna birçok kullanıcı da tepki gösterdi. 

Dizi için sözleri olay oldu

 Bir dijital platformda yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinde çok sayıda önemli isim yer alıyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı bu dizide Boncuk Yılmaz, Seda Bakan, Tuba Büyüküstün gibi oyunculuk konusunda kendisini kanıtlamış birçok yeni isim var. Özellikle de Demet Akalın'ın bu yorumu sonrasında dizinin daha fazla ilgi çektiğini söylemek gerekiyor.

Tuba Büyüküstün ise daha önce çok sayıda başarılı yapımda rol almıştı. 40 yaşındaki güzel oyuncu 22 yıldır dönem dönem farklı projelerde yer alıyor. Bu konuda son derece başarılı olan güzel oyuncu birçok yeni ödül almayı da başardı. Daha önce Onur Saylak ile evliliğinden 2 tane oğlu olan ünlü isim 2017 yılında Onur Saylak ile yolları ayırma kararı almıştı.

Dizi için sözleri olay oldu

Zeytin ağacı dizisi konusu

 Zeytin Ağacı dizi ile karşımıza çıkan güzel oyuncu yine iyi bir iş çıkartıyor. Leyla Sevgi Ada üçlüsü üniversite yıllarından beri arkadaştır. Ada son derece başarılı bir cerrah Leyla ise avukattır. Ada Sevgi ve Leyla'nın klasik şekilde başlayan macerası bir anda onları geçmişlerine götürür ve kendi yaşamları için yeni kararlar alırlar.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış