2 Ağustos 2022 21:40 Güncelleme : 2 Ağustos 2022 21:40

Demet Özdemir'i bırakın ablasına bakın! Felaket güzelliğini gören şaşkına dönüyor

Demet Özdemir'i bırakın ablasına bakın! Felaket güzelliğini gören şaşkına dönüyor

Demet Özdemir'in ablası bir anda sosyal medya da gündem oldu. Kızıl saçları ile dikkat çeken Derya Özdemir güzelliğini gören şaşkına döndü. Sosyal medyada pabucu dama atılan Demet Özdemir açıklama yaptı.

Başarılı oyunculuk kariyeri ile dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir özel hayatıyla da gündemde olmayı sürdürüyor. Özellikle de ailesine sevgilisi ile sık sık vakit geçirmeyi seven ünlü ise bu kez de ablasıyla gündem olmayı başardı. Güzel oyuncunun ablasını görenler dönüp bir daha bakıyor. Demet Özdemir ve ablası için sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. 

Demet Özdemir evlilik hazırlıkları yapıyor

Demet Özdemir şimdilerde son derece heyecanlı özellikle hem evlilik hazırlıkları hem de dizi hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Gelecek dönemde Dünya İle Benim Aramda dizisinde uzunca süredir izleyiciler ile buluşmayı hayal eden ünlü oyuncu yayınlanan fragmanda da son derece güzel bir oyunculuk sergilemişti. Demet Özdemir kısa süre içerisinde dünya evine girecek. Sosyal medya üzerinden de yapmış olduğu abla paylaşım ile dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir'in ablası da merak ediliyor.

Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir ailenin ilk oyuncusu olarak da biliniyor. Oyunculuk yapmak için İstanbul'a gelen Özdemir daha öncesinde Mustafa Sandal İsyankâr isimli şarkısında klibinde yer aldı. Ancak işler onun için çok iyi gitmedi. İlerleyen dönemlerde evlendi ve oyunculuk kariyerine nokta koydu.

Demet Özdemir evlilik hazırlıkları yapıyor

Ablasına beğeni yağdı

O dönemlerde Demet Özdemir ve ailesi son derece zorlu dönemleri geride bıraktı. Sosyal medya hesabın oldukça aktif kullanan Demet Özdemir sık sık ablası ile alakalı paylaşımlarda gerçekleştiriyor. Ablasının doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan Demet Özdemir de “iyi ki varsın” notunu düştü.

Kızıl saçlarıyla dikkat çeken Derya Özdemir de hem kardeşine benzerliği ile dikkat çekti hem de farklı stil ile insanların dikkatini çekmeyi başardı. Güzelliği ile insanların ilgisini çeken Derya Özdemir Instagram'da da paylaşımlarına sık sık devam ediyor. Şu anda 75 bin takipçisi bulunuyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış