2 Ekim 2022 11:30 Güncelleme : 2 Ekim 2022 11:30

Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın kızlarına şiddet uygularken ses kayıtlarını yayınladı! Böyle ifşa etti

Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın kızlarına şiddet uygularken ses kayıtlarını yayınladı! Böyle ifşa etti

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ve ünlü eski gazeteci Reha Muhtar çevresinde sular durulmak bilmiyor. Her geçen gün yeni bir konu ile gündeme geliyorlar.

Oyuncu Deniz Uğur eşi Reha Muhtar’ı çocuklarına şiddet uyguluyor diye mahkemeye suç duyurusunda bulunmuş ve velayeti kendisi almıştı. Ünlü oyuncu çevresinde sular durulmak bilmiyor. İşte haberimizin devamında yeni gelişmeler tüm detayları ile sizlerle…

Deniz Uğur ve Reha Muhtar davası sonuç buldu.

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ve Reha Muhtar davası sonuç buldu. Deniz Uğur çocuklarının babasının onlara şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayette bulunmuş ve mahkemeye çıkmışlardı. Mahkeme yapılan araştırmalar ve öne sürülen deliller sonunda anne Deniz Uğur’a velayet verilmişti. Baba Reha Muhtar bu olayların bir yalandan ibaret olduğunu ve çocuklarına şiddet uygulamadığını dile getirse de çocuklarının verdiği ifade sonucu hakim Reha Muhtar’ı haksız gördü. Bunun sonucu olarakta 2 ay süre ile annede kalmalarına ve babalarının uzaklaştırma kararı verildi. Tabi ki olay bu kadarla da sınırlı kalmadı. Her geçen gün farklı bir delil ile gündeme gelinmeye devam ediyor. Peki o delil ne ?

Deniz Uğur ve Reha Muhtar davası sonuç buldu.

Deniz Uğur kızı ile tartışırken ses kaydı paylaştı

Yapılan mahkeme sonunda ünlü oyuncu Deniz Uğur Instagram üzerinden Reha Muhtar’ın kızına bağırdığı anlarda çekilmiş olan bir ses kaydı olduğunu iddia edip hesabından takipçileri ile paylaştı. Şiddetli bağrışmaların olduğu ses kaydında baba Reha Muhtar’ın kızına “5 dakika ulan! Allah’ın cezası kadın. Bak şimdi kıracağım senin o bilgisayarını” dediği duyuldu. Ses kaydını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu Deniz Uğur şu sözleri ekledi. “Elim ayağım titriyor resmen, dünyanın en iyi babası Reha öyle mi? Peki duysun herkes o zaman. Ağlayan, çığlıklar atan ve acı çeken sesin sahibi benim kızım. Diğer sesi de tanımışsınızdır. Allah’ın cezası ve laneti karanlığa hizmet eden şeylerin üzerine olsun. Allah senin cezanı versin. Çocuklarıma bunları yaşattığın için” diyerek ses kaydına olan tepkisini gösterdi.

Deniz Uğur kızı ile tartışırken ses kaydı paylaştı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış