25 Şubat 2022 12:14 Güncelleme : 25 Şubat 2022 12:14

Dert Babası Olan Burçlar Belli Oldu! Bu Burçlar Dert Dinlemek İçin Doğmuş

Dert Babası Olan Burçlar Belli Oldu! Bu Burçlar Dert Dinlemek İçin Doğmuş

Bu burçlar resmen dert babası diyebiliriz. Herkesin derdini dinleyen, herkesin derdine ortak olan bu burçlar aslında tam bir dert ortağıdır diyebiliriz. İşte o burçların detayları haberimizde…

Sizler de dert babası olan burçları merak ediyorsanız yazımızı inceleyebilirsiniz. Bu burçlar insanların dertlerine ortak olmayı sevseler de bazen çok fazla dert ortağı oldukları için içleri şişene kadar karşısındaki insanı dinlerler. Bu burçlardan çok sadık dost ve arkadaş olunabilir. Onlara sonsuz güvenebilir ve her şeyinizi anlatabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa burcu duygularını çok fevri yaşayan bir burçtur. Her duygusunu en tavan seviyede yaşar desek yalan olmaz. Bu burçlar ufak tefek şeylere bile kolayca üzülebilir. Karşısındaki insanı üzmekten çekinir ve aynı şekilde en ufak şeylere dahi üzüntü yaşayabilir. Karşısındaki insanın dertlerini dinlemekten hiç sıkılmaz ve aynı zamanda fikir vermekten de hiç gocunmaz. Çünkü karşısındaki insanın hep iyiliğini ister. Boğa burçları oldukça sadık ve güvenilir bir burçtur. Gözünüz kapalı bu burca güvenebilirsiniz. Derdinize ortak olur ve üzüntülü anınızda sizi hiç yalnız bırakmak istemez. Yani kısacası boğa burçlarından çok sadık ve güvenilir bir dost olunur. 

Yay Burcu:

Yay burçları da dert babasıdır diyebiliriz. İnsanların dertlerine ortak olmayı bilir ve üzüntüsünü paylaşabilir. Öncü ruha sahip olan bu kişilik her konuda arkadaşının ve dostunun yanında olmayı sever. Yay burçlarından harika dostluklar kurulabilir. Hiç şüphesiz ki yay burçlarının arkadaşlıklarına sonuna kadar güvenebilirsiniz. Sizin derdinize ortak olur, dert dinlemeyi sever ve aynı zamanda size konu ile alakalı fikirler vermekten kaçınmaz. Yaylar için terapi gibi bir burçta diyebiliriz.

Oğlak Burcu:

Oğlaklar sizin dertlerinizi dinlerken bir bakmışsınız kendi derdini unutmuş. Her zaman oğlaklar için sevdikleri bir adım daha ön plandadır. Kendi derdini bir kenara bırakır ve sizin derdinizle ilgilenir. En kötü anınızda bile yanınızdan asla ayrılmak istemez. Sadık bir burçtur. Arkadaşlığına sonuna kadar güvenebilirsiniz. Sevdikleri için her şeyi göze alabilen bir burçtur diyebiliriz.

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış