19 Şubat 2022 20:30 Güncelleme : 19 Şubat 2022 20:30

Diriliş Ertuğrul’un Halimesi’ni Birde Sosyal Medyada Görün! Resmen Yürek Hoplatıyor!

Diriliş Ertuğrul’un Halimesi’ni Birde Sosyal Medyada Görün! Resmen Yürek Hoplatıyor!

Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Halime karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Esra Bilgiç, sosyal medya üzerinden takipçilerini adeta büyülüyor. Şimdilerde Kanunsuz Topraklar dizisiyle ekranlarda olan güzel oyuncu, büyüleyici güzelliğiyle en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. İşte, yetenekli ve güzel oyuncu Esra Bilgiç hakkında merak edilen tüm detaylar.

10 Aralık 2014 tarihinde TRT1 ekranlarında seyircisiyle buluşmaya başlayan Diriliş Ertuğrul dizisi, yıllardır takipçilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Metin Günay otururken senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep, Peker Bozdağ ve Serdar Özönalan kaleme alıyor. Tam 5 sezon süren dizi, milyonlarca izleyicisi ile kemik bir hayran kitlesi oluşturmayı da başardı.
Dizinin çok beğenilen hikayesinin yanı sıra Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Kaan Taşaner, Hülya Darcan ve Serdar Gökhan gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu, herkes tarafından çok beğenilmişti. 150. bölümüyle final kararı veren dizi, yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmayıp bazı ülke televizyonlarında da gösterime girmişti. Tüm bunların yanı sıra dizinin sevilen isimlerinden Esra Bilgiç, canlandırdığı karakterle herkesin gönlünde taht kurmuştu. Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, Instagram gönderileriyle de sevenlerini adeta büyüledi.

Esra Bilgiç Güzelliğiyle Yürek Hoplatıyor!

Diriliş Ertuğrul dizisi final yapmış olmasına rağmen ne dizinin hikayesi ne de oyuncu kadrosu hala akıllardan çıkmış değil. Özellikle projede Halime karakterine hayat veren Esra Bilgiç, dizi severlerin en çok araştırdıkları isimler arasında yer alıyor. İlk defa Halime karakteriyle kamera karşısına çıkan Esra Bilgiç, sıra süre içerisinde güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Yetenekli oyuncu, dizinin ani final kararıyla projeden ayrılırken daha sonra birçok başarılı projede de yer aldı. Son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde yer alan ve rol için saçlarını kestiren güzel isim, yeni imajıyla görenleri bir kez daha büyüledi. Instagram platformunu da aktif şekilde kullanan Bilgiç, güzelliğiyle adeta yürekleri hoplatıyor.

Esra Bilgiç Güzelliğiyle Yürek Hoplatıyor!

Güzel Oyuncu Esra Bilgiç Kimdir?

14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Esra Bilgiç, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümünde eğitim aldıktan sonra Diriliş Ertuğrul yapımı ile oyunculuk kariyerinde ilk adımı atmıştı. Partneri Engin Altan Düzyatan ile mükemmel bir uyum yakalayan güzel oyuncu, ‘’En İyi Kadın Dizi Oyuncusu’’ ve ‘’Yılın Dizi Oyuncusu’’ gibi ödüllere layık görüldü. 

Güzel Oyuncu Esra Bilgiç Kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra birçok yapımda yer alan güzel oyuncu, en son Bir Umut Yeter adlı diziyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Şimdilerde ise Kanunsuz Topraklar’da yer alan ünlü isim, milyonlarca dizi severin dikkatini çekmeye devam ediyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış