26 Mayıs 2022 11:20 Güncelleme : 26 Mayıs 2022 11:20

Dolar, Altın ve Borsayı Bitirecek Yatırım Buna Yatırım Yapan Paraya Para Demiyor

Dolar, Altın ve Borsayı Bitirecek Yatırım Buna Yatırım Yapan Paraya Para Demiyor

Dolar, altın ve borsayı bitiren bu yatırımı yapanlar paraya para demeyecek. Yatırım yapmak için bekleyen kişiler bu tavsiyelerle birlikte kazançları üst seviyeye ulaşacak. Dolar, altın yerine bunu yapanlar çok kazanacak.

Bu açıklamaları dinleyen kişiler paraya para demeyecekler. Dolar, altın ve borsayla uğraşmak yerine bu yatırımı yapanlar kazançlarına kazanç ekleyecekler.

İşte O Yatırım

Dolar, altın ve borsayı bitirecek o yatırım açıklandı. Yatırım yapmak isteyen kişiler şimdiden hazırlıklara başlasın. Para paraya demeyeceğiniz bu yatırım tavsiyesi çok konuşulacak. Yatırım yaptığınız dolarları, altınları ve borsayı bitiren bu yatırım tavsiyesiyle çok kazanacaksınız.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu şu açıklamalarda bulundu.
"Önce korona virüs salgını, sonrasında Rusya-Ukrayna savaşı tüm dünyada dedi ki 'tarım, gıda ve hayvancılık, dünyanın en stratejik sektörleri'. Yıllardır anlatıyordum ben bunu, bu alanda yatırım yapan tüm kardeşlerim kazançlı çıkacaktır." İfadelerini kullandı. Önemli açıklamalarda bulunan Rıfat Hisarcıklıoğlu şu şekilde devam etti:
“Lisanslı depolar ürünleri hijyenik ve güvenli depolarda saklar ve böylece tarım piyasasında fiyat istikrarı sağlanır. Tarım ticareti kolaylaşır. Esas önemli olan tarım ticaretini kolaylaştırmaktır. Üreticinin bu sayede geliri artar, sanayicimize de önemli olan arz güvenliği. Yani sanayicinin de malı alabileceği bir deposunun olması önemli" dedi.

İşte O Yatırım

Yatırım Yapmak İsteyen Kişilere Seslendi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’dan önemli açıklamalar geldi. Doları, altını ve borsayı bitiren bu açıklamalardan sonra yatırım yapmak isteyen kişilerde fikir oluştu.
“Önce korona virüs salgını, sonrasında Rusya-Ukrayna savaşı tüm dünyada dedi ki 'tarım, gıda ve hayvancılık, dünyanın en stratejik sektörleri'. Yıllardır anlatıyordum ben bunu, bu alanda yatırım yapan tüm kardeşlerim kazançlı çıkacaktır." dedi.
“Allah da bize çok güzel bir coğrafya vermiş, bu açıdan coğrafyanın kıymetini bilip, heder etmeden, en üst verimliliği almamız lazım. Daha fazla üretip, burayı (lisanslı depo) kullanmamız lazım. Çorumlu kardeşlerimizin burayı kullanıyor olması lazım. Bu lisanslı depoculuk onların gelişimini sağlayacaktır. Çünkü ürün toprağında yetişir, borsada değerlenir" İfadelerini kullandı.

Yatırım Yapmak İsteyen Kişilere Seslendi

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış