1 Ekim 2022 09:00 Güncelleme : 1 Ekim 2022 09:00

Doların kronometresi artıyor! Selçuk Geçer bir sabah o rakamı göreceksiniz deyip bombayı patlattı

Doların kronometresi artıyor! Selçuk Geçer bir sabah o rakamı göreceksiniz deyip bombayı patlattı

Selçuk Geçer’den dolar kuruna ilişkin tahminler geldi. Dikkat çekecek açıklamalara imza atan Selçuk Geçer, dolar kuru hakkında neler olabileceğini dile getirdi. Gündemde yerini alan bu açıklamalar, vatandaşın da oldukça dikkatini çekti.

Gündemde sık sık tahminleriyle yerini alan Selçuk Geçer, yine dolar kuru hakkında dikkat çekecek açıklamalara imza attı. YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla gündemde yerini alan Selçuk Geçer, dolar kuruna ilişkin ileride neler yaşanabileceği konusunda tahminlerde bulundu. Gündemde açıklamalarıyla oldukça dikkat çeken Selçuk Geçer’in dolar kuruna ilişkin tahminlerinden sonra yatırımcılar ve vatandaşlar da doların yükselip yükselmeyeceği konusunda merak etmeye başladı. YouTube kanalında sık sık açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, yine tahminleriyle sosyal medya gündeminde yerini aldı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Selçuk Geçer’den dolar kuruna ilişkin tahminler

Dolar kuru hakkında tahminlerde bulunan Selçuk Geçer; “Bir sabah uyanacaksınız ansızın dolar 25 olmuş. Böyle kronometre gibi atacak” ifadelerini kullandı. Bu açıklamasının ardından vatandaş da dolar kurunda bir artışın olup olmayacağı konusunda merak etmeye başladı. Dolar kurundaki hareketliliğin ardından tahminlerine devam eden Selçuk Geçer; “Yarın öbür gün doları 18.40-18.50 olarak görmeyeceksiniz” ifadelerini kullanan Selçuk Geçer, doların ansızın 25 olacağı konusunda tahminlerde bulundu.

Selçuk Geçer’den dolar kuruna ilişkin tahminler

“Ansızın 25 olacak” dedi

Dolar kuruna ilişki tahminleriyle sık sık gündeme gelen Selçuk Geçer, YouTube kanalında yine dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. Ansızın doların 25 olacağını dile getiren Selçuk Geçer, kronometre gibi atacağını ifade etti. Açıklamaları gündemde oldukça dikkat çekerken, yatırımcılar ve vatandaşlar da önümüzdeki dönemlerde dolar kurunda bir artışın olup olmayacağı konusunda merak etmeye başladılar.

“Bir sabah uyanacaksınız ansızın dolar 25 olmuş. Böyle kronometre gibi atacak. 20-25-30-40… Bu nasıl olmaz? 9 liraydı 18 lira oldu. 1 liraydı 9 lira oldu neyden bahsediyorsunuz? 1 lira olan dolar kuru 2 olunca yüzde 100 olur. Bugün uyarlayın yüzde 100’ü 36 lira eder” ifadelerini kullandı.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Anlatılanlar Selçuk Geçer’in görüşleridir.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış