2 Ağustos 2022 16:46 Güncelleme : 2 Ağustos 2022 16:46

Dolarını bozdurmak isteyenlere Selçuk Geçerden uyarı! Hazır olun diyerek açıkladı bu rakamı görecek

Dolarını bozdurmak isteyenlere Selçuk Geçerden uyarı! Hazır olun diyerek açıkladı bu rakamı görecek

Selçuk Geçer yine altın tahmini ile şaşırttı.Dolarını bozdurmak isteyenlere Selçuk Geçer çok önemli detaylar verdi. Asıl tehlike ile yastık altı yatırımcıda diyen Geçer, 2022 yılı sonunu işaret etti.

Dolar ve gram altın yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Özellikle piyasaların son durumu hakkında açıklamalar gerçekleştiren Selçuk Geçer de dolar ile alakalı kritik açıklamalar yaptı. Yatırımcıların merakla beklediği soruları yanıtlayan ünlü ekonomist kritik dolar süreci ve özellikle de 2023 yılında gram altın ile dövizin ne durumda olacağına dair tahminlerini de paylaştı.

Gram altında kritik eşik

 Gram altın son dönemlerde bin lirayı geçti. Özellikle de dolar 18 lira bandını zorlamaya devam ediyor. Her iki yatırım türü de istikrarlı şekilde artış gösteriyor ve piyasa uzmanı Selçuk Geçer de kısa süre önce konuyla alakalı bir video yayınladı. Türkiye'nin son derece kötü bir süreçten geçtiğini anlatan Ekonomist dolar bozdurmak isteyenlere ise dikkatli olun çağrısında bulundu. Piyasaları değerlendiren ve gelecek tahminlerini açıklayan Geçer son derece iddialıydı. 

Gram altında kritik eşik

Dolar ve altın tahmini

Selçuk Geçer brent Petrol fiyatlarında artış göstereceğini ve bunun nedenin aslında son derece basit olduğunu söyledi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın bitmediğini ve bu nedenle de brent Petrol fiyatlarının yükseleceğini açıkladı. Gelecek dönemlerde ise dolar ile alakalı net ifadeler kullanan ünlü Ekonomist “gelecek dönemlerde dolar 19 lira olacak, buna hazır olmanız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Selçuk Geçer birçok insanın “dolar bozduralım mı” sorusuna da yanıtlar vermeyi sürdürüyor. Özellikle hem döviz alırken hem de gram altın yatırımları daha dikkatli olun çağrısı yapan Ekonomist Türk ekonomisinin son dönemde son derece kötü bir süreçten geçtiğini ve özellikle de yastık altı, yorgan altı birikimlerin hiçbir zaman elden çıkarılmaması gerektiğini savunuyor.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış