10 Aralık 2022 22:00 Güncelleme : 10 Aralık 2022 22:00

Dursun Özbek'ten flaş Ronaldo açıklaması! 'Dünyada tek' diyerek duyurdu

Dursun Özbek'ten flaş Ronaldo açıklaması! 'Dünyada tek' diyerek duyurdu

Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Dursun Özbek'in ifadeleri salonda kahkahalara neden oldu. Öğrencilerin Ronaldo'yu getirecek misiniz?' sorusuna keyifli yanıt verdi ve herkesi güldürdü. İşte ayrıntılar.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. "Ronaldo'yu Dünya Kupası'ndan sonra yanına mı alacaksın yoksa dinlenmesi için ona zaman mı vereceksiniz?" sorusuna Özbek'in "Nasıl istersin? Ronaldo yarın Florya'da olacak" yanıtı herkesi güldürdü.

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra hangi takıma oynatılacağı merak edilen Cristiano Ronaldo'yu, Galatasaray taraftarı takımında görmeyi arzuluyor.  Dursun Özbek, Portekizli yıldızla ilgili soruya esprili yanıt verdi.

ronaldo

'RONALDO'DAN KURTULAMADIM' SÖZÜ HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Dursun Özbek: "Ronaldo'yu Dünya Kupası'ndan sonra yanına mı alacaksın yoksa dinlenmesi için ona zaman mı vereceksin?" sorusuna, "Nasıl istersiniz? Ronaldo yarın Florya'da olacak. Bunu gören herkes Ronaldo'yu soracak, Ronaldo'dan kurtulamadım' cevabı salonda kahkahalara neden oldu.

'GALATASARAY BÖYLESİNE BİR MARKA'

Yurtdışında Türkiye'nin başkenti neresidir? sorusuna yüzde 36 Ankara, yüzde 26 İstanbul, yüzde 19'u ise Galatasaray olarak adlandırıyor. Galatasaray böyle bir marka. Dünyada bir eğitim kurumundan gelen kulüp yoktur. İlklerin ve en iyilerin takımı Galatasaray, bu alanda dünyada tektir.

'GÜÇ BİRLİĞİNE İHTİYACIMIZ VAR'

Daha güçlü bir Galatasaray ailesi istiyorsak güç ittifakına ihtiyacımız var. Galatasaray'ı entegre etmek için çimentoya ihtiyaç var. Galatasaray Spor Kulübü bu işin üstesinden rahatlıkla gelebilir. Galatasaray Spor Kulübü, iş terminolojisine göre “borçlu” bir kulüp. Bankalara 2.2 milyar TL kredi borcu var. Galatasaray'ın son 30 yılına bakacak olursak sürekli borç içinde olan bir kulüp. Böyle devam edebilir miyiz? Bence hayır. Öyle düşünmüyorum.

'GÖREVE GELMEDEN PROJELERİMİZDEN BAHSETTİK'

Bankalar Birliği sözleşmesinde Galatasaray etiğine yer yok, Galatasaray'ın değerlerinin dikkate alındığı bir kısım yok. O zamanlar kulüp bu sözleşmeyi imzalamak zorundaydı. Başkan olarak bundan rahatsızlık duyuyorum. Bu anlaşmadan çekildim. Göreve gelmeden önce projelerimizi detaylı bir şekilde anlattık. Hedef projelerimizden yaklaşık 10 milyar TL gelecek, dolayısıyla Bankalar Birliği'ne olan 2,2 milyar TL'lik borcu bir an önce ödemek ilk hedefimiz' açıklamasını yaptı.

Etiketler

Spor  

Yorumlar

1 Yorum Yapılmış
  1. Hüseyin

    Harikasın

    11-12-2022 22:36