21 Aralık 2022 01:00 Güncelleme : 21 Aralık 2022 01:00

Düşük fiyattan altın alanlara uyarı! İslam Memiş kesin tarih verdi: Yükseliş öteleniyor diyerek yıl sonu tahminini güncelledi!

Düşük fiyattan altın alanlara uyarı! İslam Memiş kesin tarih verdi: Yükseliş öteleniyor diyerek yıl sonu tahminini güncelledi!

Ünlü altın uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili sık sık uyarılarına devam ediyor. Peki yeni yıla sayılı günler kala gram altın fiyatı nasıl olacak? Tüm detaylar haberimizde.

İslam Memiş altın yatırımcısı vatandaşlara uyarılarda bulunmaya devam ediyor. İslam Memiş gram altın fiyatlarının yeni yıl durumu ile ilgili açıklamalar yaptı. İslam Memiş'in gram altın görüşleri ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTIN UYARILARI

İslam Memiş televizyonda katıldığı bir programda gram altın ile ilgili açıklamalarının yanında ev alımı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. 2023 senesinde de ev fiyatlarının artış göstermeye devam edeceğini düşündüğünü söyleyen İslam Memiş satışların düşüşte olsa da bunun taleple ilgili değil insanların alım gücü ile ilgili olduğunu, ev kampanyası ve bunun sonucuna düşük faizlerin olacağını düşündüğünü, fiyatlarda artışın devam edebileceğini, Bakan ile olan görüşmesinde bu kampanyanın olacağı cevabını aldığını, kişisel olarak konut fiyatlarının düşeceğini öngörmediğini belirtti. Aynı zamanda yaptığı açıklamaların hiçbirinin bir yatırım tavsiyesi olmadığını belirten İslam Memiş risklerin dağıtılması gerektiğini, 2023 senesinin ilk çeyreğinde bile olsa durumun böyle olması gerektiğini, aynı zamanda bir enerji krizi yaşandığı için faiz artırma politikasının devam edeceğini, dolar karşısında olan Euro, sterlin, altın, gümüş gibi yatırımların 6 ay içinde borsa içinde mümkün olacağını ve sepet yapılması gerektiğini de belirtti. Kripto para piyasası ile ilgili de açıklamalarda bulunan Memiş, baskılamanın devam ettiğini ve yasal düzenleme ile ilgili açıklamaların yapıldığını, 2023 senesinin ilk çeyreğinde bu yasal düzenlemeleri beklediğini ve bunun sonucunda satış fırsatları verilebileceğini, şimdilik kripto para piyasasında bir belirsizliğin hakim olduğunu ve yasal düzenlemelerin yatırımcıları koruduğunu, altyapılar tamamlandıktan sonra piyasanın yukarı doğru hareket edebileceğini ancak günümüz için net bir rakam vermenin mümkün olmadığını belirtti.

İslam Memiş Piyasa Açıklamaları Devam Ediyor

İSLAM MEMİŞ'İN ENFLASYON BEKLENTİSİ

İslam Memiş enflasyonun 2023 senesinin yarısı bitene kadar devam edeceğini ve nakit beklemenin ve borçlanmamanın mantıklı olacağını, bol tasarruf yapılması gerektiğini söyledi. Aynı zamanda gram altın için altın onsunun 1820 TL'den 1780 TL'ye kadar gerilediğini ve olumlu beklentilerin devam ettiğini, yıl sonunda 1125 gibi bir rakam beklendiğini ve baskılanmalar sonucunda altın yükselişinin biraz daha geciktiğini belirtti. 

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış