17 Mayıs 2022 02:40 Güncelleme : 17 Mayıs 2022 02:40

Ece Erken Soyadını Değiştirdi! Milyonlar Ne Olduğunu Anlamadı Nedenini Duyanların Aklı Mantığı Almıyor!

Ece Erken Soyadını Değiştirdi! Milyonlar Ne Olduğunu Anlamadı Nedenini Duyanların Aklı Mantığı Almıyor!

Geçtiğimiz aylarda eşini kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, her geçen gün farklı iddialarla magazin gündemine bomba gibi düşmeye devam ediyordu. En son miras konusuyla sosyal medyayı karıştıran ünlü isim, reddi miras kararı verdiğini açıklamıştı. Bu gelişmeden sonra Ece Erken tarafından şok eden bir karar daha alındı. İşte, ünlü sunucu Ece Erken'in soyadı hakkında verdiği kararın merak edilen tüm detayları.

Yıllardır ekranların en sevilen sunucuları arasında gösterilen Ece Erken, geçtiğimiz yıllarda ünlü iş adamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile dünya evine girmişti. Bu haber, magazin gündemini çalkalarken ikilinin çok mutlu bir evlilik sürdürdükleri konuşuluyordu. Fakat geçtiğimiz haftalarda Bakırköy’de bir balıkçıda yemek yerken kurşunların hedefi olan ünlü iş adamı, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Bu gelişme, Ece Erken’i adeta yasa boğarken bir süredir acısını yaşamak için hiç kimseyle konuşmadığı ortaya çıkmıştı. Ekranlarda görülmemesine rağmen sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yapmaya devam eden ünlü sunucu, şimdilerde kimsenin beklemediği bir karar aldı. İşte, Ece Erken tarafından alınan soyadı kararının merak edilen tüm detayları.

Ece Erken Eşinin Ölümünden Sonra Reddi Miras Yapmıştı!

Ünlü iş adamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile dünya evine girdikten sonra 7 ay içerisinde eşini kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yeni gelişmeleri de paylaşmaya başlamıştı. Ünlü sunucu hakkında sosyal medyada miras iddiaları ortaya çıkınca Ece Erken çok radikal bir karar aldı.

Ünlü sunucu Ece Erken, ‘’Eşimi çok sevdim ve onu çok özlüyorum. O rahmetli olduktan sonra hala çirkin ifadeler kullanan kişiler ile yan yana gelmek istemiyorum. Biz, her zaman birbirimize gönülden bağlıydık ve öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum, herkese sevgi ve saygılarımla.’’ ifadelerini kullanmıştı. Bu haber, magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken Ece Erken tarafından alınacak yeni kararlar da merakla beklenmeye başlandı.

Ece Erken Eşinin Ölümünden Sonra Reddi Miras Yapmıştı!

Ece Erken Sosyal Medya Hesabı Üzerinden Mahmutyazıcıoğlu Soyadını Sildi!

Reddi miras kararının hemen ardından yeni gelişmeler için yakın takibe alınan Ece Erken, geçtiğimiz günlerde eşinin soyadını sosyal medya hesabı üzerinden de sildi. Bu durum, milyonlarca sosyal medya kullanıcısını meraklandırırken Ece Erken’den konuya dair açıklama geldi. Bir kullanıcı tarafından sorulan ‘’Eşinizin soyadını neden sildiniz?’’ sorusuna ünlü sunucu, ‘’Yaşanan olaylardan sonra eşimin bazı akrabalarıyla aynı soyadı taşımak istemediğime karar verdim. Artık her gün farklı ve iğrenç şeyler duyuyorum.’’ ifadelerini kullandı. Bu gelişme, sosyal medyayı adeta sallarken şimdilerde ünlü sunucunun nasıl bir adım atacağı dört gözle bekleniyor. 

Ece Erken Sosyal Medya Hesabı Üzerinden Mahmutyazıcıoğlu Soyadını Sildi!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış