17 Şubat 2022 21:31 Güncelleme : 17 Şubat 2022 16:18

EDHO Dizisinin Ömür'ü Ev Haliyle Ortalığı Yıktı Geçti! Bu Pozları Görenlerin Ömrü Uzar

EDHO Dizisinin Ömür'ü Ev Haliyle Ortalığı Yıktı Geçti! Bu Pozları Görenlerin Ömrü Uzar

EDHO dizisinin sevilen karakterlerinden Ömür Façalı, tatili sırasında çektiği güzel pozları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

EDHO dizisi ile yakından tanıma fırsatımız olan Ceren Benderlioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ev pozları ile dikkat çekmeyi başardı.

ATV ekranlarında yayınlanan ve istenmeyen sebeplerden ötürü 6. Sezonu ile final yapan dizi de Ömür Façalı rolüne hayat veren güzel oyuncu, dizinin bitmesi ile birlikte ev hayatına geçiş yapmıştı.

Aynı dizi de Behzat Façalı karakterine hayat veren Emir Benderlioğlu ile evli olan Ceren Benderlioğlu, dizi ile ününü ün katmayı başarmıştı. Ancak beklenmedik bir karar ile dizinin bitmesi ile birlikte hem seyirciler hem de oyuncular bu durumu şaşkınlıkla karşılamıştı. 

Ceren Benderlioğlu’ndan Nefes Kesen Pozlar

Ceren Benderlioğlu 1 Ekim 1983 Kadıköy, İstanbul doğumludur. 2010 yılında şu an ki eşi Emir Benderlioğlu ile evlenen güzel oyuncu bu evlilikten Nur adında bir kız çocuğuna sahiptir.

Dizinin ani finali ile şaşkına dönen oyuncu, biraz kafa dinlemek için bir süreliğine tatile çıktığı vermiş olduğu pozlar ile hayranlarına duyurdu. Bir otelde olduğu anlaşılan güzel oyuncunun verdiği pozlar hem takipçilerinin içini ısıtırken, keyifli halleri güzel oyuncuya olan hayranlıklarını bir kat daha arttırmış oldu.

Ceren Benderlioğlu’ndan Nefes Kesen Pozlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Neden Erken Final Yaptı?

8 Eylül 2015 tarihinde ilk defa ekranlara gelen EDHO dizisi altıncı sezonuyla final yapmak zorunda kalmıştı. Ancak dizi 7. Sezon ön fragmanı yayınlandıktan sonra bu kararı almıştı. Dizinin aniden bitmesi hem oyuncuları hem de izleyicileri şaşkına çevirmişti.

Hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin hala tam olarak neden erken final yaptığı bilinmiyor. Oktay Kaynarca tarafından yapılan duyuruda dizinin tamamen bittiği duyuruldu. Bunun en büyük sebebinin kanal yönetimi ve yapımcılar arasında ki ekonomik anlaşmazlık olduğu sonradan anlaşıldı.

Hala eski bölümleri internet üzerinden takip edilen EDHO dizisinin geri dönme ihtimalini hala koruduğu tahmin ediliyor. Ancak bunun için birçok noktada birleşilmesi de gerekiyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış