13 Ağustos 2022 12:18 Güncelleme : 13 Ağustos 2022 12:18

Ekranların neşesi Esra Erol'dan bomba haber! Bakın ne zaman ekranlara yeniden dönecek

Ekranların neşesi Esra Erol'dan bomba haber! Bakın ne zaman ekranlara yeniden dönecek

Esra Erol’dan müjdeli bir haber geldi. Yakın zamanda ekranlara dönmeye hazırlanan Esra Erol o tarihi açıkladı. Peki, ne zaman ekranlarda olacak?

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Esra Erol, 19 yıldır çeşitli programlarla karşımıza çıkıyor. Uzun zamandır sunuculuk yapan Esra Erol’un bir dönem oyunculuk deneyimi de olmuştu. Esra Erol, son olarak karşımıza ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programı ile çıktı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Esra Erol, sezon bölümün ardından ekranlara kısa bir mola vermişti. Yeni sezonu heyecanla beklenirken, hayranlarına o müjdeli haber geldi. İşte Esra Erol’da programının yayınlanacağı o tarih…

Yakın zamanda ekranlara dönüyor

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Esra Erol, ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına yeni sezonda da devam ediyor. Sevenlerinin merakla beklediği yeni sezon tarihi sonunda belli oldu. Ünlü sunucunun programı 29 Ağustos Pazartesi günü ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Program yine hafta içi her gün 16.20’de canlı bir şekilde ekranlarda olacak. Türk televizyonunda 19 yıldır sunuculuk yapan ünlü oyuncunun bu zamana kadar birçok başarılı programı bulunuyor.
Esra Erol’un sunduğu o programlar arasında; Siemens Mobile Kuşak, Esra Erol’la İzdivaç, Turkuaz, Dest-i İzdivaç, Esra Erol’la Evlen Benimle, Esra Erol’la, Esra Erol’da programları bulunuyor. Ünlü sunucu 19 yıldır ekranlarda sunuculuk yapsa da oyunculuk deneyimi de bulunuyor. Geniş bir izleyici kitlesine ulaşan başarılı oyuncu, yeni sezonda da seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. ATV ekranlarının yakından takip edilen programları arasında bulunan Esra Erol’da programı bu sezonda da izleyicileriyle buluşacak.

Yakın zamanda ekranlara dönüyor

29 Ağustos tarihinde ekranlarda olacak

Sezon bölümünün ardından ekranlara kısa bir mola veren ünlü sunucu, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Sevenlerinin sabırsızlıkla ve merakla beklediği o yayın tarihi sonunda açıklandı. ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da programı 29 Ağustos Pazartesi günü karşımıza çıkacak. Yeni sezonda da Türk televizyon ekranlarında yer alan Esra Erol, bu müjdeli haberi verdi. Sevenleri sabırsızlıkla yayın tarihini bekliyorlar.

29 Ağustos tarihinde ekranlarda olacak

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış