8 Şubat 2022 10:55 Güncelleme : 8 Şubat 2022 11:14

Emekliler Bu Habere Çok Sevinecek! 500 Lira Almak İçin Hemen Başvurun

Emekliler Bu Habere Çok Sevinecek! 500 Lira Almak İçin Hemen Başvurun

Emekli olan vatandaşların sonunda yüzü gülebilecek! Uzun süredir emekliler ikramiye ya da maaşa zam bekleseler de herhangi bir sonuç alamamıştı. Ancak isyanlarının sonucu sonunda meyve verdi. Hemen başvurarak 500 TL almak çok kolay… İşte bu sevindirici haberin detayları!

Emekli olan vatandaşların, son dönemlerde merakla beklediği detaylar genellikle promosyon detayları kapsamında oluyor. Ülkemizde ki milyonlarca emekli vatandaş, kendi promosyonlarını almak ve emekli maaşları çekmek için istediği herhangi bir bankaya belirli başvurularda bulunuyorlar.

Emekli vatandaşlar kapsamında ismi son dönemde sıklıkla duyulan Ziraat Bankası’da promosyon tutarını açıklayarak, emekli vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Resmi sitesi üzerinden yayınlamış olduğu açıklamada; emekli vatandaşlar ziraat bankası üzerinden emekli maaşlarını alırlarsa, koşulsuz bir şekilde 700 TL’ye kadar nakit imkanı sunulabilecek. Bunun yanı sıra 3 yıl süre kapsamında emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alacak emekli vatandaşlara 750 TL’ye kadar geri ödemesiz bir şekilde koşulsuz nakit alma imkanı sunulacak.

Zıraat Bankası’nın Sunmuş Olduğu Promosyon Detayları İse Şu Şekilde

SGK emekli maaşlarını Ziraat Bankası’ndan alan vatandaşlar;

  • 1.500 ile 2.500 TL arasında emekli aylığının alan vatandaşlara 625.00 TL,
  • 1.500 TL altında emekli aylığı alan vatandaşlara 500.00 TL,
  • 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alan vatandaşlara ise 750.00 TL ödeme olmak üzere,
  • Toplamda 3 yılı kapsayan promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Zıraat Bankası’nın Sunmuş Olduğu Promosyon Detayları İse Şu Şekilde

Promosyon Ödemelerini Almak İçin Ne Yapılmalı?

Emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden alacak olan emekli vatandaşların, promosyon ödemelerinden faydalanabilmeleri için emekli ödemelerini en az 3 yıl boyunca Ziraat Bankası üzerinden alacaklarına dair bankaya başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Emekli vatandaşların alacak oldukları 3 yıllık emekli maaş promosyonu, aldıkları emekli maaşlarına göre belirlenmektedir. Promosyon ödemesi almak için başvurularınızı; Ziraat şubelerinden, Ziraat mobilden, internet şubelerinden, Ziraat ATM’lerinden, müşteri hizmetleri merkezi aracılığı sayesinde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış