3 Ağustos 2022 18:30 Güncelleme : 3 Ağustos 2022 18:30

Emekliler Bu Promosyon Haberiyle Havalara Uçacak! Rekor Promosyon Yolda Tam 7500 Lira

Emekliler Bu Promosyon Haberiyle Havalara Uçacak! Rekor Promosyon Yolda Tam 7500 Lira

Emekliler yaşadı, bankalar öyle bir kampanya yaptı ki emekliler Ağustos ayında para basacak. 7500 liraya kadar dağıtılıyor. O banka emekliyi zengin edecek.

Bankalar emekli maaşları için yarışmaya devam ediyor. Özellikle de özel bankaların yapmış olduğu ağustos ayı kampanyaları ile birlikte her emekliye 7.500 liraya kadar promosyon ödemesi verilebiliyor. Emekli maaşları Temmuz ayında zamlanmış ve birçok emekli bu durumdan memnun olmuştu. Özellikle de promosyon kampanyasının artış göstermesi ile birlikte birçok emekli ikinci kez bir piyango vurdu. Son dönemde bankalar promosyon miktarlarını arttırdı ve tam anlamı ile birbiriyle yarışıyor.

Garanti Bankası kampanya yaptı

 Garanti Bankası kısa süre önce promosyon miktarlarını arttı ve 7.500 liraya kadar promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek olan bu proje Garanti Bankası tarafından geldi. 7250 TL maaşını taşıma ücreti 250 lira da arkadaşını getir kampanyası ile birlikte toplamda 7500 liraya kadar bir ödeme almak söz konusu olabiliyor. Garanti Bankası'na bu kampanyası 1 Ağustos 2022 tarihinden itibaren geçerli.

Bankaların yapmış olduğu promosyon ödemeleri bir kereye mahsus olarak verilmektedir. Maaşlarını anlaşmalı bankalara getiren birçok emekliye farklı türde promosyon ödemesi gerçekleştirilebiliyor. Promosyon miktarları bin TL ile 7 bin TL arası değişkenlik gösteriyor. Bu konuyla alakalı en büyük atılımı ise Garanti Bankası gerçekleştirdi. 7250 liraya kadar nakit sağlayan Garanti Bankası maaşını Bankası'na taşıyan kişilere de ayrıcalıklar sunuyor. Daha düşük faizli kredi ve EFT ücreti alınmaması gibi durumlar söz konusu oluyor.

Garanti Bankası kampanya yaptı

Bankalar yarışıyor

Birçok banka emeklilerin maaşları bankadan almalarını sağlayabilmek için promosyon kampanyaları yürütmeye devam ediyor. Özellikle de promosyon konusunda özel bankaların çok daha fazla miktarlar sunduğunu söylemek gerekiyor. Ziraat Bankası, Halkbank gibi devlet bankalarında da promosyon kampanyaları yapılsa da özellikle son dönemde Garanti Bankası ING Bank Yapı Kredi de emekli maaşlarını taşıyanlara yüksek miktarlarda promosyon ödemeleri gerçekleştiriliyor.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış