11 Şubat 2022 17:00 Güncelleme : 11 Şubat 2022 16:27

Emeklilere Geçim Desteği Müjdesi! Bu Kriterleri Sağlayana Ekstra 1000 TL Ödenecek

Emeklilere Geçim Desteği Müjdesi! Bu Kriterleri Sağlayana Ekstra 1000 TL Ödenecek

Her geçen gün fiyatların arttığı bu dönemde, emekliler için olan destek haberi sevindirdi. Emekliler 1000 TL destek alabilecek. Peki destek için şartlar nedir? İşte detaylar...

Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek yeni gelişmeler söz konusu. Bankaların emeklilere sağlayacağı destek sayesinde, vatandaşlar rahat bir nefes alabilecek. Nakit destekten faydalanmak için gereken şartlar da açıklandı. Emekli kişilerin, bu promosyonlardan yararlanabilmek için yapması gerekenleri, bu promosyondan kimlerin faydalanabileceğini bu haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. 1000 TL’lik bu yardımdan faydalanabilmek için gerekli olan şartlar, haberin devamında yer alıyor.

Emeklilere Sağlanacak 1000 TL’lik Destek

Bankalar, emekli müşterilerini düşünerek, destek vermeye devam ediyor. Diğer yandan emekliler hangi bankalardan verilecek olan bu destek parasının ayrıntılarını araştırmaya devam ediyor. Bilgilere göre bankalar, emekli kişiler maaş hesaplarını kendi bankalarına taşırlarsa ve 3 sene boyunca o bankada kalma sözünü verirlerse bu destek paralarından faydalanabilecekler.

Bu promosyona katılan bankalardan olan Kuveyt Türk, eğer emekliler maaşlarını 3 sene boyunca bu bankadan alma sözü verirlerse, bu kişilere tam 1000 TL ödeme yapacak. Üstelik şartları yerine getiren kişiler, 3 gün içinde bu paraya erişebilecekler.

Emeklilere Sağlanacak 1000 TL’lik Destek

Kim, Ne Kadar Destek Alabiliyor?

Emekli Sandığı, BAĞ-KUR, SGK emeklilerinin tümü, eğer emekli maaşlarını Kuveyt Türk’ten alıyorsa ya da bu bankaya maaş hesaplarını taşıyacaksa bu destek yararlanabilecekler. Ancak her emekli aynı miktarda destek alamayacak.

Emekli maaşı ayda 1.500 TL olanlar 750 TL alırken, 1.500 – 2.500 TL arasında aylık alanlar 875 TL destek parası alabilecekler. Eğer kişilerin emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde ise tam tamına 1.000 TL destek parası almaya hak kazanacaklar.

Bankanın sağladığı bu fırsattan yararlanabilmek için 3 sene boyunca, emeklilerin maaşlarını bu bankadan almaları gerekiyor. Yeni başvuruda bulunacak kişilerin ise promosyona başvuru yapabilmeleri için, hesaplarını bankaya taşıdıktan sonra bir defa maaş çekmiş olmaları gerekiyor. Yani ilk defa Kuveyt Türk’ten maaş alacakların, ilk maaşlarını çektikten sonra başvuru yapmaları gerekiyor.

Promosyona dair daha detaylı bilgi için bankanın web sitesini ziyaret edebilir, şubelerinden birine uğrayabilirsiniz.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış