22 Eylül 2022 16:30 Güncelleme : 22 Eylül 2022 16:30

Emeklilere nefes olacak promosyonlar belli oldu! İş Bankası duyurdu, 7500 TL ödenecek

Emeklilere nefes olacak promosyonlar belli oldu! İş Bankası duyurdu, 7500 TL ödenecek

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren emekli promosyonlarında bankalar arası rekabet devam ediyor. Ay sonuna kadar süren kampanyalarla birlikte emeklilere 7 bin 500 liraya kadar promosyon vadeden bankaların sunduğu kampanyaların arasında da hangisinin daha iyi olduğu merak edilen konular arasında bulunuyor.

Emeklileri heyecanlandıran bankaların promosyon dönemiyle birlikte hangi bankanın en iyi şartları sunduğu vatandaşlar tarafından da oldukça merak ediliyor. Bankalar arasında rekabet devam ederken, bankaların sunduğu promosyonlarla birlikte bu kampanyaların ay sonuna kadar sürdüğü belirtildi. Bunun yanında önceden emekli promosyonu almış ancak taahhüt süresini tamamlamamış olan vatandaşlar da banka değişikliği yaparak yüksek promosyonlardan faydalanabilirler. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Emekli maaş nasıl taşınır?

Emekli maaşını başka bir bankaya taşımak isteyen vatandaşlar, nüfus cüzdanı ya da kimlik karıyla birlikte en yakın banka şubesine giderek veya internet ve mobil şubeden e-Devlet şifresiyle banka değişikliği yapabilirler. Bankalar maaşında promosyon blokesi olan vatandaşların şubeye gelip başvuru yapmasını istiyorlar.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Gündem   Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış